Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PETAR ŠKULETIĆ (24) IZ PARTIZANA OTIŠAO U LOKOMOTIVU

Prodali titulu!

Autor: D. Ostojić | 13.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Oštrica napada crno-belih je potpuno istupljena! Posle Danka Lazovića (Peking) klub je napustio i drugi napadač - Petar Škuletić. U toku je velika rasprodaja koja brine sve partizanovce, iznenadno odricanje asova koje može da ugrozi pohod ka tituli, iako Crvena zvezda pred nastavak šampionata zaostaje šest bodova.

Petar Škuletić

Petar Škuletić | Foto: Marko Metlaš

Škuletić je prodat ruskoj Lokomotivi za četiri miliona evra, dok će sjajni golgeter, nezvanično, zaraditi isto toliko novca tokom četvorogodišnjeg boravka u Moskvi. Petar se eskpresno vratio sa priprema Partizana u Turskoj i juče prvim avionom već otputovao za rusku prestonicu.


Odlazi li to i Tumbaković?

Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Partizana, ljutito je napustio sastanak članova Upravnog odbora, pa otuda i logično pitanje - pomišlja li to iskusni stručnjak da ponudi ostavku što je ostao bez još jednog igrača?
Na sve to Vučelić, kaže:
- O odlasku Tumbakovića nisam čuo. To on nije rekao u mom prisustvu.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić morao je juče da se brani pod naletom pitanja novinara - “zašto ste prodali igrača s kojim bi Partizan gotovo sigurno uzeo titulu”?

- Svesni smo da smo ovim potezom stavili titulu prvaka na kocku i da je rizik veliki, ali se u međuvremenu promenio splet okolnosti i nismo hteli da sputavamo Škuletića da reši svoju egzistenciju. Znamo da je odlazak Lazovića i Škuletića nenadoknadiv. Probaćemo da bar malo nadomestimo njihov odlazak. Teško je bilo odoleti ponudi, a i mi ne bismo želeli da imamo nezadovoljnog igrača - pomalo nervozno se branio Vučelić u uvodu, a onda nastavio:

- Bilo je ponuda za njega iz Lila, i to za 2,3 miliona evra. Iz Kine četiri miliona, ali on nije hteo tamo. Sada je zadovoljan. I on, a i klub.

Potpredsednik zadužen za odnose sa medijima podigao je ton i dodatno se uznemirio kada mu je postavljeno pitanje: “zašto ste prevarili navijače? Rekli ste da će trener Marko Nikolić imati ceo tim na proleće”?

9:3 za prodaju Škuletića


 - Te izjave su date nepromišljeno. Iskreno, nismo očekivali ovakvu ponudu za Škuletića. Vreme je prolazilo, a on nije igrao. Nije davao golove... Sa druge strane zatekli smo katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu - dodao je Vučelić uz konstataciju “da će uprava biti odgovorna ako se ne osvoji titula, ali i trener i igrači koji su na terenu”.

Petar plakao

Milomir Gligorijević, član UO Partizana, otkrio je da je Škuletić zaplakao kada je shvatio da se bliži rastanak sa voljenim klubom. Ipak, nema sumnje da će mu tugu brzo ublažiti oko milion evra godišnje.
- To je ponuda koja se dobija jednom u životu. Kada je Lokomotiva uspostavila kontakt s Partizanom, ljudi iz uprave su me pitali da li želim da prihvatim ponudu. Rekao sam - da. Srećan sam što ću igrati za veliki klub, u jakoj ligi. Ostaje žal što sa Partizanom nisam osvojio titulu, ali verujem da će moji drugovi na kraju doći do cilja - rekao je stameni Srbin iz Crne Gore.

Povratak Delibašića?


Andrija Delibašić mogao da bi da se vrati u Humsku, a uprava Partizana u 33-godišnjem napadaču vidi adekvatnu zamenu za Petra Škuletića. Kako saznaje “Mocart sport”, predstavnici crno-belih odmah su stupili u kontakt sa Andrijom Delibašićem, čim je bilo jasno da će Škuletić otići u Lokomotivu. Delibašić je po odlaksu iz Partizana 2004. godine igrao za Majorku, Benfiku, Bragu, AEK, Beira Mar, Real Sosijedad, Erkules i Rajo Valjekano. Navodno se u trku za Delibašićem uključila i Sutjeska.

Poslednji komentari
  • GP Vreme: 13.02.2015 09:22h

    Zna se ko je doveo ovu Upravu i cije je to maslo.

  • Milan Vreme: 13.02.2015 10:35h

    Tako se pravi ekipa. Bravo za upravu Partizana, svaka cast. I posle se na prolece svi cude kad nema reyzultata u evropi. FK Partizan najbolje ukinuti da vise ne postoji. SRAMOTA.

  • VN Vreme: 13.02.2015 11:08h

    "Navodno se u trku za Delibašićem uključila i Sutjeska." Pa čovek je celu polusezonu trenirao sa njima, a poslednjih desetak dana je sa njima na pripremama u Igalu (dao je i nekoliko golova)

  • kondor 009 Vreme: 13.02.2015 14:40h

    Ne znam zasto tolika kuknjava za Skuleticem , mnogi su asovi odlazili iz Partizana pa je on opet opstao . Nije Skuletic kriv sto je FK Partizan u velikim dugovima , posteno je odradio jedan deo ugovora sa Partizanom izborio jesenu titulu svojim golovima . I sada je red da mu se Partizan oduzi , drugo doneo je klubu 4 000 000 e. i sebi i svojoj porodici obezbedio buducnost .Druga je stvar sto je nova uprava obecala obezbediti pare za funkcionisanje kluba nisu to uradili i zato treba da podnesu ostavke . Ako se dobro uloze te pare bice to velika pomoc za FKP . Ne znam sto znaci titula na ovim nasim prostorima , jedino da igraju kvalifikacije za lige Evrope i to sa neuspehom . Sretno Petre Veliki , ostavio si trag u FKP !

  • Vizionar Vreme: 13.02.2015 16:31h

    Bravo za UO. Prava odluka u pravom trenutku . Njegova vrednost je upola manja , na terenu, I u parama , bez Lazovica. Ne treba nam Delibasic ni Kleo jer ima drugih I mnogo mladjih resenja. Briga oko titule je preterana. Jedina greska sto je Fofana prerano otpisan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP