Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIVERPUL PROKOCKAO ŠANSU DA POSLE 24 GODINE OSVOJI TITULU

Prokletstvo se nastavlja!

Autor: P. Milovanović | 07.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Šok i neverica na licima navijača Liverpula i suze Luisa Suareza za kraj snova da će „redsi“ posle 24 godine osvojiti titulu!

Suze, šok, neverica:  Džerard i Suarez

Suze, šok, neverica: Džerard i Suarez | Foto: Profimedia

Engleski i svetski mediji bruje, i još dugo će pisati o šokantnom raspletu na „Selherst parku“ u kojem je lider Premijer lige 12 minuta pre kraja prokockao tri gola protiv Kristal Palasa, tima kojem kojem bodovi nisu značili ama baš ništa (3:3)!


Galager: Divno je videti
Suareza kako plače!

- Bilo je divno videti Suareza u suzama jer je on očigledan prevarant. I dalje ne mogu da verujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone - oglasio se Noel Galager, bivši gitarista čuvene grupe „Oejzis“.

Mirisalo je na titulu na „Enfildu“, a onda je usledio nestvaran finiš poslednjeg meča 37. kola. Teško da će bilo ko moći da objasni šta se dogodilo sa crvenom mašinerijom koju je predvodio Suarez i koja je mlela čitave sezone.
Mnogi će pomisliti da se Liverpulu vratilo za čuveni Istanbul i finale Lige šampiona sa Milanom, kada su od 0:3 stigli do 3:3, a kasnije na penale osvojili titulu prvaka Evrope. Ovog puta je bilo obrnuto. Usledio je “Kristanbul”, što je nateralo Urugvajca da brizne u plač i da sa dresom preko lica izađe s terena, što jasno ukazuje na nervni slom. Bezuspešno ga je tešio kapiten Džerard, koji je bio tragičar u porazu od Čelsija, kada se sapleo i poklonio gol „plavcima“.

Da će nezapamćeni kiks, tri prokockana gola i tri prokockana boda za nešto više od deset minuta gotovo sigurno obezbediti titulu Mančester sitiju, potvrđuju i reči menadžera Liverpula Brendana Rodžersa, koji je podigao belu zastavicu i čestitao rivalu.

Izgleda da kapiten  Džerard nikada  neće biti šampion  sa Liverpulom

Izgleda da kapiten Džerard nikada neće biti šampion sa Liverpulom | Foto: Profimedia


- Nema sumnje da će Mančester siti osvojiti titulu. Morali smo da pobedimo kako bismo zadržali pritisak pre poslednje utakmice, ali nismo uspeli - istakao je Rodžers..

- Bili smo neverovatni 78. minuta. Postigli smo tri gola i izgledalo je da smo mogli da postignemo još toliko, ali to što smo primili tri gola na kraju je veliko razočaranje. Na poluvremenu smo rekli da je najvažnije da pobedimo, nije bilo važno da igramo kao u stripu da bismo nadoknadili gol-razliku. Bitna je bila samo pobeda - objašnjava Rodžers.

Na kraju, jasno je da će titula u plavi deo Mančestera jer su Sitiju u poslednja dva kola potrebna samo četiri boda. Prvi ispit „građani“ polažu već večeras, kada im na noge dolazi Aston Vila. Posle toga im ostaje još okršaj sa Vest Hemom, dok Liverpul u poslednjem kolu čeka Njukasl.

Engleska lekcija Srbima!


Engleska je još jednom potvrdila zbog čega je kolevka fudbala! U trenucima kada se u Srbiji digla prašina zbog navodnog neregularnog prvenstva i sumnjivih rezultata, prava lekcija o moralu stigla je sa Ostrva. Kristal Palas i Liverpul su pokazali da je fudbal muška igra koja se igra do poslednjeg minuta, pošto je tim koji nema imperativ pobede uspeo za samo 11 minuta da nadoknadi tri gola zaostatka i tako otme favoritu toliko željenu titulu.

Kolarov: Premijer liga je najbolja
na svetu!


Zadovoljstvo zbog kiksa Liverpula očekivano nije krio Aleksandar Kolarov. Srpski reprezentativac je presrećan što je njegov Siti nadomak druge titule u 21. veku.
- Ovo je najbolja liga na svetu. Sada je naše vreme - motivisao je saigrače Kolarov.
Šok i Suarezove suze za kraj Liverpulovog sna o šampionskoj tituli!

Hut: Tri meča suspenzije za plačljivce!


Robert Hut, defanzivac Stouka i bivši član Čelsija, iskoristio je kiks Liverpula i Suarezove suze da se našali na njihov račun, a potkačio je i Džona Terija i Ešlija Kola, koji su plakali posle remija sa Noričem.
- Uvedite suspenziju od tri meča za one koji plaču na terenu - tvitovao je Hut.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP