Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ŽURKA

Prvaci smo Evrope, normalno da smo se odvalili od alkohola!

Autor: P. Vuković | 26.05.2013 - 23:20:00h | Komentara: 0

Minhen je u transu, fudbaleri Bajerna doneli su u klupske vitrine petu titulu šampiona Evrope! Više nego zasluženo, u Londonu je u subotu uveče pehar prigrabila ekipa koja je bila toliko dominantna ove sezone da je čak i jednoj Barseloni napunila mrežu do vrha (7:0). Šta reći više...

Bajern je do  sada osvojio  pet titula  prvaka  Evrope

Bajern je do sada osvojio pet titula prvaka Evrope | Foto: Reuters

Par sati nakon trijumfa na “Vembliju”, Nemci su se preselili u hotel “Grosvenor haus”, gde je usledila fešta, a u nedelju po podne su podelili radost sa navijačima na ulicama Minhena.

Još jedan u nizu:  Karl Hajnc  Rumenige

Još jedan u nizu: Karl Hajnc Rumenige | Foto: Reuters


U londonskom hotelu se okupilo preko 2.000 ljudi, a zvaničan naziv žurke bio je “Danas mi pretvaramo noć u dan”. Mada je u prvi mah trener šampionskog tima Jup Hajkens rekao da proslave neće biti, jer ih u subotu čeka utakmica finala Kupa Nemačke protiv Štutgarta, ipak su fudbaleri mogli da popiju šampanjac ili koje pivo preko.

Klop na utešnoj večeri  Dortmunda

Klop na utešnoj večeri Dortmunda | Foto: Reuters

Klop: Sve je super, samo
je rezultat sr*nje!


Jirgen Klop, trener Dortmunda, u svom stilu je prokomentarisao poraz od velikog rivala na “Vembliju”:
- Tuga će nas proći s vremenom i možda kroz dve godine, kada se finale bude igralo u Berlinu, možda se vratimo. Atmosfera je bila odlična, sve super, ali rezultat je bio sr*nje!
 

- Do meča sa Štutgartom ostalo je još dovoljno vremena, a smatram da i sa 1,8 promila alkohola u krvi imamo šanse - našalio se predsednik Bajerna, legendarni Karl Hajnc Rumenige.

Svedoci kažu da su najbučniji u slavlju bili vezista Bastjan Švajnštajger i šef Hajkens, koga su puleni nekoliko puta bacali uvis.

Fudbaleri su zatim otišli na tajnu lokaciju, predvođeni kapitenom Filipom Lamom, a tu je onda usledio bis. Jedina “zamerka” Bavarcima je ta što pehar nisu mogli da tradicionalno proslave na terenu polivanjem piva, ali su to nadoknadili u međuvremenu.

Potrošilo se preko  100 boca šampanjca

Potrošilo se preko 100 boca šampanjca | Foto: Reuters


Na drugoj strani, tuga i razočarenje. Fudbaleri Dortmunda su takođe zakupili prostor posle meča, ali tamo nije bilo slavlja. Jedan od najboljih pojedinaca na terenu, uprkos porazu, bio je i naš Neven Subotić. Borio se štoper “milionera” lavovski čitavih 90 minuta, jednom je fantastično spasao čist pogodak sa gol linije, ali je morao da pruži ruku boljem na kraju.

I Roben je  otvorio pivo

I Roben je otvorio pivo | Foto: Reuters


- Robenov gol je napravio razliku između nas i njih. Imali smo šanse, posebno na početku, i nismo ih iskoristili. Mislim da su neutralni posmatrači uživali, igrao se odličan fudbal - rekao je naš reprezentativac.

Ma kakva penzija,  on bi samo da  đuska: Jup Hejnkes

Ma kakva penzija, on bi samo da đuska: Jup Hejnkes | Foto: Reuters

Hejkens neće u penziju!


Jup Hajkens (68) napušta Bajern sa osvojenom titulom klupskog prvaka Evrope i Bundeslige (verovatno i kupa) i doskoro se mislilo da bi mogao u penziju, ali je samo izvesno da više neće raditi u Bundesligi, kao i da ima planove za budućnost. Njega će na klupi Bajerna u idućoj sezoni zameniti Pep Gvardiola.

Slavlje Bavaraca

Slavlje Bavaraca | Foto: Reuters

 

Šaćiri slavio s zastavom Kosova!

Za nas je skandal, ali Evropa to nije tako videla - Ćerdan Šaćiri, napadač Bajerna, ogrnuo se posle meča zastavom nepriznate države Kosovo i Metohija! Švajcarski reprezentativac rođen u Gnjilanu odlučio je da promoviše južnu srpsku pokrajinu tamo gde ne treba, na terenu „Vemblija“. Plava zastava sa žutim zvezdicama je tako kačena na pehar Lige šampiona, vijorila se gde god je Šaćiri vitlao s njom.


On je još ranije rekao da “pola njegovog srca pripada Kosovu”, a veruje se da bi u slučaju da južna pokrajina dobije zeleno svetlo od UEFA i FIFA za međunarodne utakmice, Ćerdan izabrao KiM. Prošle godine je svoje kopačke ukrasio kombinacijom zastava Švajcarske, Albanije i Kosova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP