Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

INTERVJU

Psovao sam i ja Ibru!

Autor: P. Milovanović | 03.12.2012 - 00:01:00h | Komentara: 2

Nica je neočekivano uzela skalp moćnom Pari Sen Žermenu (2:1) u 15. kolu francuskog šampionata, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je naš Nemanja Pejčinović. Bivši defanzivac Rada, Crvene zvezde i Herte toliko je zagorčao život Zlatanu Ibrahimoviću da je kapiten Švedske počeo da ga psuje, i to naravno na srpskom.

Ibrahimović je najbolji igrač protiv kog sam igrao Nemanja  Pejčinović

Ibrahimović je najbolji igrač protiv kog sam igrao: Nemanja Pejčinović | Foto: AP

Dan kasnije, potencijalni srpski reprezentativac otkrio je za “ALO! Sprint” kako je sve izgledalo na terenu, kakvo mišljenje ima o narcisoidnom Šveđaninu, kao i kakve su ambicije Nice u nastavku prvenstva.


- Iskeno, nismo očekivali pobedu protiv Pari Sen Žermena, koji je ove sezone favorit za osvajanje titule - počeo je priču Pejčinović.

Da li je ovo najveća i najvažnija pobeda u vašoj karijeri?
- Sigurno da jeste. U Pari Sen Žermenu igraju velike zvezde predvođene Ibrahimovićem, koji je za mene treći najbolji igrač na planeti, odmah iza Lea Mesija i Kristijana Ronalda. Ne treba da spominjem da je Zlatan najbolji fudbaler u Francuskoj.

Otkud to da veličate Zlatana kad vas je počastio najsočnijim psovkama tokom meča?
- Svi mi grešimo i nerviramo se kad nam ne ide. Jedno su ljudski, a drugo igrački kvaliteti. Ibrahimović je veliki majstor, najveći igrač protiv kog sam igrao, a igrao sam u Herti protiv Riberija, Robena i Gomeza. E, pa on je bolji od njih i drago mi je što sam video da mogu čak i protiv njega da igram, bio je to pravi test za mene. Bio je nervozan, izgubio je kompas i nije mu preostalo ništa drugo nego da se nervira i psuje.

Trenutak kada Ibra i Pejčinović razmenjuju najsočnije  psovke

Trenutak kada Ibra i Pejčinović razmenjuju najsočnije psovke | Foto: Reuters

I šta vam je rekao?
- Ne bih da otkrivam, neka ostane na terenu između nas dvojice. Nisam naseo na provokacije, ali mu nisam ni ostao dužan na psovke, uzvratio sam mu istom merom. Odlično smo se nas dvojica razumeli.


Da li je nakon meča bilo čarki ili je palo pomirenje?
- Ništa od navedenog. Nismo se pozdravili, Ibra je bio nervozan što su ostali bez bodova, a meni nije palo na pamet da mu priđem i pružim ruku jer njegov gest nije bio na mestu.

Kakve su ambicije Nice u nastavku prvenstva?
- Prioritet je bio neko osmo ili deseto mesto, ali posle ove pobede su porasli apetiti, hoćemo u Ligu Evrope - zaključio je Pejčinović.

Pejčinović: Čekam Mihin poziv
Odlične partije koje Pejčinović pruža u kontinuitetu lako bi mogle da budu preporuka za reprezentativni dres. Štoper Nice smatra da zaslužuje da se nađe na spisku Siniše Mihajlovića za neki od narednih mečeva “orlova”.
- Sigurno je da čekam poziv, već tri sezone igram u Francuskoj i nije mi ovo prva dobra partija. Ipak, selektor je taj koji odlučuje koga će da zove, jedino što mogu da kažem je da sam dokazao da zaslužujem poziv.

Poslednji komentari
  • bobi Vreme: 03.12.2012 09:25h

    Ovoaj je "šveđanin" ko što je moja baba Kanađanka.A to što je psovao Srbina-kompleksi su čudo.....

  • Ivan Vreme: 04.12.2012 10:05h

    Nije Ibra treci igrac sveta, nego on hoce tako da ga predstavi, da bi mogao da kaze da je sacuvao treceg igraca sveta. Ibrahimovic realno nije ni medju 30 najboljih, nego svojom bahatoscu skrece paznju na sebe. Pogledajte naslove o njemu, malo sta tu ima o sportu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP