Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRUŠEVLJANI I PAZARCI PERU RUKE OD INCIDENATA NA STADIONU „MLADOST“

Pucale glave, a niko kriv?!

Autor: V. N. - S. M. - M. Z. | 14.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dan posle sramotnog prekida meča Napredak - Novi Pazar (2:1) i izbacivanja gostujućih navijača sa stadiona „Mladost“ u samom finišu, obe strane gledaju da se operu i prebace krivicu na protivnički tabor. „Nismo mi krivi“, ponavljaju Kruševljani i Pazarci i kažu da imaju argumente kojima brane svoje pozicije. Eventualne kazne za klubove čija se krivica utvrdi, mogli bismo da saznamo već danas, kada će se po hitnom postupku sastati disciplinski organi Zajednice superligaša.

Stampedo:  Trenutak kada  policija interveniše i izbacuje huligane sa tribine

Stampedo: Trenutak kada policija interveniše i izbacuje huligane sa tribine

- Zauzećemo stav koji će biti rigorozan. Sigurno nećemo tolerisati nasilje, to smo pokazali i kada je u pitanju bio večiti derbi. Ovo je ozbiljan prekršaj i ozbiljna situacija i mi moramo tome da stanemo na put - izjavio je juče direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Vraćeni kući pre  kraja utakmice:  Navijači  Novog Pazara

Vraćeni kući pre kraja utakmice: Navijači Novog Pazara


Kruševljani, koji su bili organizatori meča, smatraju da nisu krivi ni za šta, a za organizaciju meča su, kako saznajemo, dobili pohvale i od delegata FSS-a.
- Navijači Novog Pazara su se potukli između sebe, i onda je policija intervenisala. Nije istina da su ih naši navijači provocirali uvredljivim nacionalističkim pokličima. Bili su triput opomenuti da ne skandiraju „Ovo je Turska“, da bi se onda pobili sami između sebe. Istina, sa zapadne tribine se oko 15 sekundi skandiralo „Ubij Turčina“, ali je to brzo nestalo, i krenulo je tek nakon njihovih povika. Ne verujem ni da su naši redari učestvovali u neredima. Pa nisu oni čupali stolice, već su njih Pazarci gađali sa tribine. E, sada što su neki od njih vraćali stolice nazad, šta mi tu da radimo - rekao je za „Alo!“ sportski direktor Napretka Vladimir Matijašević.

Provokator:  Pazarac u  bojama Turske

Provokator: Pazarac u bojama Turske


U Novom Pazaru su, s druge strane, veoma ogorčeni zbog tretmana koji su imali ne samo njihovi navijači na stadionu već i članovi stručnog štaba.
- Naša klupa je konstantno bila zasuta kamenicama sa zapadne tribine uz vređanje i psovke. Kulminacija je usledila kada nisam mogao više to da istrpim, pa sam rekao jednom od redara da budu podjednako oštri i prema našim i njihovim navijačima. Na opšte iznenađenje, redar je stao u zaštitu pristalica Napretka, rekavši mi da nas ne kamenuju i vređaju svi sa zapadne tribine, već samo pojedinac - ispričao je za regionalnu televiziju pomoćni trener Pazaraca Izet Ljajić.
Organi FSS-a će morati pod hitno da rasvetle incident jer već u četvrtak Crvena zvezda gostuje u Novom Pazaru.
Poslednji komentari
  • emir Vreme: 14.04.2014 09:03h

    Celo vreme su ljudi sa zapada uzvikivali nacionalisticke parole i kada su podigli transparent srpske krvi imate zasto tada nije intervenisala policija..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP