Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN ZAPOČINJE KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Punom parom u Jermeniju!

Autor: M. Grujić | 16.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

„Parni valjak“ punom parom kreće u Jermeniju na megdan tamošnjem šampionu Širaku, prema rečima trenera Partizana Vuka Rašovića!

Veliko pojačanje:  Petar Grbić

Veliko pojačanje: Petar Grbić

Strateg crno-belih izuzetno je zadovoljan kako su igrači odradili pripreme i najavljuje da će srpski šampion u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa jermenskim Širakom pokazati da ima snage da dođe do cilja, a to je grupna faza elitnog takmičenja. Utakmica počinje u sredu u 15 sati, revanš je u Beogradu za sedam dana.


Nađ: Grbića ste upoznali dok je tavorio u OFK Beogradu

- Dolaskom Grbića u, slobodno mogu reći, najbolji klub na Balkanu, pokazujemo ozbiljnost i da želimo da imamo što jaču ekipu. Petra poznajete iz njegovog tavorenja u OFK Beogradu - rekao je Nađ, nateravši nas da se zapitamo šta je tačno želeo time da kaže.

- Osećam posebnu energiju u ekipi. Veoma sam zadovoljan pripremama, disciplinom i motivacijom igrača. Igramo protiv prvaka jedne zemlje, svako opuštanje može mnogo da košta. Gledali smo poslednje četiri utakmice Širaka, vidi se da vole da igraju fudbal, dosta su efikasni kod kuće i agresivni su. Definitivno bi me svaka pobeda u Jermeniji zadovoljila - rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

Pred put u Jermeniju, promovisan je i napadač Petar Grbić, koji neće biti u sastavu Partizana na gostovanju Širaku, a verovatno ga neće biti ni na spisku putnika. Što se tiče statusa Ivana Ivanova, bugarski defanzivac će biti u timu sve dok se ne postigne dogovor o njegovom transferu u Bazel.

- Grbić je bio moja želja i sa njim smo bili mesec dana u kontaktu. Rekao sam da je prioritet da dovedemo dva bočna igrača i to smo učinili, došli su Grbić i Malbašić. Ivan Ivanov će biti u startnoj postavi protiv Širaka, nije jednostavna situacija jer on želi da ode, ali uveravam vas da radi punom parom. Šta će biti na relaciji Bazel-Partizan, ostaje nam da vidimo. Očekujem pun doprinos i od Marka Šćepovića, ko god bude izašao na teren, znam da će dati maksimum - rekao je Rašović.

Petar Grbić je objasnio razloge njegovog dolaska u Partizan, iako je za njega interesovanje pokazala i Crvena zvezda, kao i nekoliko inostranih klubova.
- Imao sam i finansijski bolje ponude, ali nijedan od tih klubova nije imao ambicije kao Partizan - rekao je on.

Saradnja: Vuk i Bilja

Saradnja: Vuk i Bilja

Bilja novi PR šampiona


Mesto portparola u odsustvu Dragana Velanca popunila je Biljana Obradović, javnosti poznatija kao voditeljka „Sitija“, koja se na iznenađenje svih novinara pojavila kraj Vuka Rašovića i Petra Grbića. Ona je na kraju prošle sezone vodila program na proslavi Partizanove titule, ali se od nje ne očekuje da preuzme ulogu PR-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP