Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVA BRUKA

Pušači i pivopije
oterali Jankovića!

Autor: Goran Anđelković | 01.12.2012 - 21:14:00h | Komentara: 3

Crvena zvezda nije iskoristila poklon Partizana (kiksnuo u Subotici), pa će umesto na minus tri, prezimiti na minus šest. Pušači i pivopije sa "Marakane" izgubili su i poslednji meč jesenje sezone, a poraz od Novosađana (0:3) samo je ubrzao odlazak Aleksandra Jankovića sa mesta trenera.

Fudbaleri Crvene zvezde

Manekeni u kopačkama: Milijaš, Milivojević, Spajić i Lazović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Delije" su propisno izviždale i izvređale kapitena Milijaša i kompaniju (repertoar sadrži mnogo vulgarnih reči, pa ga nećemo objaviti), koji na odmor odlaze sa čak četiri poraza (ne računajući bruku u Kupu) i jednim remijem iz 15 prvenstvenih utakmica. Poput Jagodine (2:1) i OFK Beograda (3:1), Vojvodina je delovala kao domaćin na "Marakani", a Crvena zvezda kao gost iz trećeg ranga takmičenja - Srpske lige (Druga liga ipak ima neki kvalitet).
A kako su to igrali fudbaleri kluba koji je nekada bio prvak Evrope i sveta? Bezidejno, sporo, nepovezano, kilavo, uplašeno, nemoćno… Jednom rečju - jadno! Sa druge strane, Vojvodina je još jednom pokazala da je ozbiljan klub i stvarno je neverovatno kako Novosađani već godinama ne mogu ništa da urade na domaćoj sceni.

Abubakar Oumaru

Svojevremeno nije valjao Zvezdi, a sada joj utrpao dva komada: Abubakar Oumaru | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Da stvar bude gora po Zvezdine zvezdice, njihovu novu bruku najavio je igrač koji je svojevremeno oteran sa "Marakane" - Oumaru Abubakar. Kamerunac je dao prvi i drugi gol na utakmici (22. i 45. minut), posle kardinalnih grešaka defanzivaca crveno-belih na čelu sa Maksimovićem kojeg je "Alo!" nedavno uhvatio kako urinira u sred treninga.
I ako je neko verovao da bi Zvezda u drugom poluvremenu mogla da preokrene rezultat od 0:2, onda su i takvi izgubili nadu već u prvim sekundama drugog dela meča, jer je Stevanović u 46. ismejao Zvezdine mačkice (ovako ih je Nebojša Čović nazvao pre par dana, ne želevši da upotrebi drugu reč koja sadrži istih pet poslednjih slova). Međutim, ni tu nije bio kraj brukanju čete Aleksandra Jankovića, jer je Milunović u 72. minutu sa metar i po promašio prazan gol (šutnuo preko prečke). Navijači Zvezde su ovaj promašaj veka iz sažaljenja prema igraču pozdravili aplauzom. Toliko!

Poslednji komentari
  • aleks Vreme: 02.12.2012 08:11h

    I Gasprom napusta fk CZ i onda nema spasa.

  • Zvezdoljub Vreme: 02.12.2012 08:40h

    Janković je znao da će doći već na kraju prošle sezone, čekali su samo da Veliki Žuti pukne jer nisu smeli da ga teraju (imao je veliku podršku čak i na Severu). To je poslednji propali projekat Vesića, Lukića, plaćenog dela šipke i plaćenog portala RSB(Selektor, Vajti i sl. pioni). To Vam je istorija istine o Jankosanu i njegovom drugom neuspelom pokušaju na klupi Zvezde. Hvala što ste objavili komentar!

  • cilika Vreme: 02.12.2012 13:22h

    moje misljenje je da treba otpustiti sve igrace koji i nisu za klub,preplaceni su ,ubuduce trenirati,raditi na taktici,ponasanju,smanjivanju frustracija dnevno 8 casova radno vreme,pa to su deca i to bahata,trenere smenjivati je greska,primeniti treninge AJAKSA kad jekapiten bio Vasovic,dolazak u prostorije kluba u sakoima C.Zvezde,posle treninga kuci bez kola oni nisu sposobni za sigurnu voznju, to je profesionalizam

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP