Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POROČNI

Puše, piju pivdžu i krkaju slaninu!

Autor: Ekipa Alo! | 29.11.2012 - 07:09:00h | Komentara: 0

Nebojša Čović, jedan od čelnih ljudi radne grupe FK Crvena zvezda, izjavio je gostujući na „SOS kanalu“ u ponedeljak uveče da za ovaj klub ne bi smeli da nastupaju momci čije su glavne odlike primitivno ponašanje, arogancija i bahatost!

A da me vidi babo: Luka Milivojević i Nikola Maksimović, prvotimci Crvene zvezde

A da me vidi babo: Luka Milivojević i Nikola Maksimović, prvotimci Crvene zvezde

Iritiran činjenicom da je Zvezda zbog slabih partija u poslednje vreme eliminisana iz Kupa Srbije i da na tabeli zaostaje za Partizanom, Čović je opleo po pulenima trenera Aleksandra Jankovića, a ta izjava je odjeknula u srpskoj javnosti.


- U Crvenoj zvezdi ne bi mogli da igraju fudbaleri, ma kako se oni zovu, koji u centralnim delovima Beograda puše, uz pivo ili pivdžu i krkaju slaninu, a pri tome ne kontrolišu svoje masnoće, a vidim ih na terenu da posle 20 minuta teško trče. Pa ja bih trčao više od njih, jer bi mi bilo hladno na terenu od zime - istakao je Čović.

Predsednik košarkaškog kluba nije tom prilikom želeo da imenuje prvotimce crveno-belih koji nezdravo žive, ali se na “fejsbuku” jako brzo pojavila fotografija igrača Zvezde u jednom od uglednih prestoničkih klubova. U pitanju je beogradski klub “Teatro”, u kome su fotografisani mladi reprezentativac Srbije Luka Milivojević sa cigaretom u ustima i povremeni član A selekcije “orlova” Nikola Maksimović (desno).

U izjavi za “Alo!”, Luka Milivojević napominje da je Čović sigurno u pravu za većinu stvari koje je izgovorio kao gost na „SOS kanalu“, ali da se ne oseća prozvanim po pitanju nezdravog života.

Luka ističe i da mu je žao što je sporna fotografija osvanula na internetu.
- Ne pušim niti se alkoholišem - kategorički tvrdi Milivojević.

- Najgluplje od svega je što sam više iz šale uzeo cigaretu i neko me je snimio u tom trenutku. Žao mi je što je tako ispalo jer sam iz sportske porodice i svi znaju da nisam ljubitelj nikakvih poroka - dodaje vezista Crvene zvezde.

Istina, i na fotografiji na kojoj su Milivojević i Maksimović nema pića nigde u kadru, a da li je štekovano negde pored ili ga zaista nije bilo, to znaju samo njih dvojica. Milivojević otkriva i da nema problem sa konzumiranjem slanine, koju voli, iako je Čović spomenuo na TV-u da i to pojedini prvotimci Zvezde prekomerno krkaju.

Na kraju, jasno je čak da, i ako voli poroke, Luka Milivojević nije jedini u timu Zvezde, i da takvih slučajeva ima sigurno još. Realno, paklen je igrač i dobar dečko, a olakšavajuća okolnost mu je što su cigarete palili i mnogo veći igrači od njega poput Maradone, Krojfa, Barteza, Zidana, Gaskojna, Šeringema, pa i njegov doskorašnji trener Robert Prosinečki.

Milan Jovanović

Milan Jovanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Štoper Milan Jovanović voli da popije!

Zna se i da je jedno od najvećih letošnjih pojačanja Zvezde, Crnogorac Milan Jovanović (29), ljubitelj dobre kapljice i da voli povremeno da popije. Pojedinci su tvrdili i da se letos sukobio sa doskorašnjim trenerom Robertom Prosinečkim jer je pijan došao na trening, posle čega ga je hrvatski stručnjak oterao. Jovanović je u septembru pijan izazvao saobraćajni udes na Čuburi, kada je vozeći svoj „pežo 307“ ulicom Cara Nikolaja Drugog pokušao da prođe na uslovno zeleno svetlo u Makenzijevu ulicu, ali je tada udario u „hondu“, koju je vozio Nenad V. (37), posle čega se njegov auto prevrnuo i očešao još jedno vozilo. Jovanović je nepovređen izašao iz automobila, a u besu je razbio svoju šoferšajbnu, dok je suvozač u „hondi“ Goran P. (26) zadobio povrede glave.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP