Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALSKI MENADŽER RADOJICA BOŽOVIĆ O MOGUĆOJ TRANSFER BOMBI:

Pustio bih Vešovića u Partizan!

Autor: M. Grujić | 26.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kao bomba je odjeknula priča da će se Marko Vešović preseliti sa jedne strane Topčiderskog brda na drugu. U istoriji je malo bilo fudbalera koji su nosili dres i Partizana i Crvene zvezde, a iako se pojavila mogućnost da crnogorski reprezentativac bude jedan od njih, njegov menadžer Radojica Božović tvrdi suprotno.

Milko Đurovski

Milko Đurovski

- Odmah da vam kažem, nema od toga ništa. Niko nije pričao niti je bilo kakav kontakt uspostavljen kao što je preneto u medijima - započinje Božović priču za “Alo!”.


Još me nisu zvali za Škuletića


Pored Vešovića, još jedan igrač kojeg zastupa Radojica Božović je na radaru Partizana. Radi se o napadaču Vojvodine Petru Škuletiću.
- Još nisam siguran da li će Škuletić krenuti putem Partizana. Ja još nisam bio u Humskoj, ali ako me budu zvali da sednemo za pregovarački sto, rado ću se odazvati - rekao je Božović kada smo ga upitali da li su pregovori sa napadačem Vojvodine pri kraju.

Poznati fudbalski menadžer tvrdi da ne bi imao problem da Vešović završi u Partizanu ukoliko bi ga pozvali iz redova srpskog šampiona.

- Nemam ja problem sa tim da li će igrač kojeg zastupam preći iz Zvezde u Partizan ili obrnuto, meni je svejedno. Ja sam Vešovića već nudio Partizanu pre, ali tada su crno-beli zaista bili jaki i popunjeni na toj poziciji, pa sam otišao u Zvezdu - otkrio je Božović.

Kada je u pitanju dalja karijera Marka Vešovića, Božović nije želeo previše da otkriva planove.

- Vešović je dobio spor pred Arbitražnom komisijom i slobodan je igrač. Zvezda mu duguje novac, ali to još nije završeno jer crveno-beli imaju pravo žalbe, tako da ja zaista ne bih još ništa da pričam i otkrivam dok se to sve ne potvrdi - zaključio je menadžer Marka Vešovića.

Đurovski i Stojke uvek izazivaju najviše pažnje

Kada se pomene priča o prelasku iz Crvene zvezde u Partizan, uvek se pomisli na Milka Đurovskog ili Vladimira Stojkovića. Bivši napadač crveno-belih bio je heroj navijača i jedan od omiljenih golgetera, a šta reći za Stojkovića, koji je nosio i kapitensku traku tima iz Ljutice Bogdana i svojevremeno prepotentno davao izjave da ni za šta ne bi obukao dres večitog rivala. Međutim, spisak igrača koji je menjao dresove večitih rivala mnogo je duži i na njemu se nalazi još mnogo poznatih imena koja su se provukla ispod radara sa mnogo manje medijske pompe. Velibor Vasović, Gabrijel Kleo, Goran Milojević i Branko Zebec samo su neki od igrača koji su bili akteri večitog derbija kao članovi Partizana, ali i Crvene zvezde.
Igrači koji su nastupali za oba kluba: Milivoje Đurđević, Jovan Jezerkić, Milovan Ćirić, Bela Palfi, Božidar Drenovac, Miomir Petrović, Vasilije Šijaković, Ranko Borozan, Branko Zebec, Antun Rudinski, Radivoje Ognjanović, Velibor Vasović, Zvezdan Čebinac, Vladimir Jocić, Milan Babić, Milko Đurovski, Goran Milojević, Dejan Joksimović, Petar Puača, Dalibor Škorić, Nikoslav Bjegović, Gabrijel Kleo, Vladimir Stojković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP