Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEMANJA KOJIĆ SPREMAN DA POVEDE PARTIZAN U LIGU ŠAMPIONA

RAD(no) do elite!

Autor: M. Grujić | 03.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Još se ne zna sa kojim će timom Partizan ući u narednu sezonu, ali jedno je sigurno, Nemanja Kojić će predvoditi napad srpskog šampiona.

Drugari: Kojić, Luka  i Malbašić

Drugari: Kojić, Luka i Malbašić

To nije razlog za opuštanje centarfora crno-belih, koji je svestan da bi Lazaru Markoviću mogli da se priključe Marko Šćepović, njegov brat Stefan, pa čak i Aleksandar Mitrović. Kojić trenira punom parom na Pohorju i priželjkuje šansu na početku sezone tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.


- Sigurno je da sam trenutno jedini špic zato što Mitrović ne može da igra te prve tri utakmice, ali to ne mora ništa da znači. Tu je Stefan Šćepović, a i Marko još nije otišao. Mislim da nema brige za ofanzivu Partizana - tvrdi Kojić.

Dolaskom Filipa Malbašića, trener Vuk Rašović bi u određenim situacijama mogao da forsira ofanzivni trio iz Rada - Kojić, Luka i Malbašić.
- Sviđa mi se ta ofanzivna linija bivših igrača Rada u crno-belom. Igrali smo tada veoma dobro u Evropi, došli do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali smo nesrećno ispali od Olimpijakosa iz Volosa. Igrali smo i sa našim potencijalnim rivalom u kvalifikacijama Tre Peneom i slavili sa 9:1.
Volim što je mali Malbašić došao, izuzetno ga cenim i verujem da može da donese dodatni kvalitet, iako je Markec napustio klub - tvrdi Kojić uz osmeh.
Kojiću se sviđa rad pod trenerskom palicom Vuka Rašovića.

- To se najviše potencira posle izgubljene lopte, što pre uzeti loptu. U prethodnom periodu imali smo Predrag Luka i ja tu agresivnost jer smo navikli na to u Radu, a ekipa nas nije mnogo razumela. Dolaskom Vuka Rašovića to se promenilo, od svih se zahteva agresivnost i to mi mnogo pomaže - zaključio je Kojić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP