Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEBOJŠA ČOVIĆ, POTPREDSEDNIK CRVENO-BELIH ZADUŽEN ZA FINANSIJE:

Radiću za Zvezdu kao buldožer!

Autor: D. Ostojić | 06.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Iako su se u medijima prethodnih dana pojavile informacije da je Nebojša Čović i pored zakopavanja ratnih sekira sa Draganom Džajićem na izlaznim vratima Crvene zvezde, jer ga saradnici ne prate u dogovrenim poslovima, on to odlučno demantuje u razgovoru za „Alo!”.

Nema povlačenja,  nema predaje:  Nebojša Čović

Nema povlačenja, nema predaje: Nebojša Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Nije tačno. Ostaću u klubu da završim započeto... Bez kompromisa! - kao iz topa će prvi potpredsednik kluba sa „Marakane“ na početku razgovora za naš list.

Bakman preskup za crveno-bele


Švedski štoper i reprezentativac te zemlje 24-godišnji Niklas Bakman definitivno neće pojačati redove Crvene zvezde. Razlog je u tome što njegov sadašnji klub, AIK iz Štokholma, traži 700.000 evra za ovaj transfer.

- Pa ko onda plasira te informacije?
- Ima bočnih udara... Znam ko plasira dezinformacije, ali boriću se i sa njima. Nema dogovora, Zvezda mi je na prvom mestu. Od nje ne tražim ništa... Nemam ni službeni telefon, ni imejl, ni platu, ništa, ništa. A hoću da od fudbalskog kluba napravimo ono što smo napravili sa košarkaškim klubom...

- Kako mislite da uspete u tome ako vas saradnici ne prate?
- Siguran sam za gotovo ceo Upravni odbor da stoji iza dogovora koji smo postigli prilikom formiranja novog Upravnog odbora i ja iskreno verujem da ćemo uspeti u borbi za bolje dane Zvezde.

Dejan Milovanović

Dejan Milovanović | Foto: Marko Metlaš

Dejan Milovanović hoće da zaradi i na kursu?!


Prema tvrdnji Nebojše Čovića, bivši kapiten Zvezde Dejan Milovanović tužio je klub zbog kursne razlike. U izjavi za „Sport” Čović kaže da je Milovanović ponovo tužio klub, i to zbog kursne razlike od 1.830 evra, prilikom isplate dosadašnjeg duga.

- Imate li neki prag tolerancije ako vas ne budu pratili kao što očekujete?
- Još se i ne nazire ta granica! Imam veliku želju da pomognem Zvezdi. Aplauzi iz „Pionira” me motivišu da idem dalje. Obećavam da ću raditi kao buldožer, jer to je moja obaveza prema navijačima!

- Za kraj, Lukić je potpisao ugovor sa „Gaspromom”. Morao je to da učini, ali je mogao i da zateže, da razvlači... Ispao je korektan. Kakav je vaš odnos s njim?
- Po slovu ugovora i aneksima bilo je nophodno da on potpiše taj ugovor i on je to učinio. Ja sam sa njim do sada imao dva razgovora, vrlo korektna. Ne znam zbog koga ne dolazi na „Marakanu”, ali što se mene tiče - i njemu i ostalim legendama vrata kluba su uvek otvorena - zaključuje Čović.

Ostaje mu apanaža:  Dragoslav Šekularac

Ostaje mu apanaža: Dragoslav Šekularac | Foto: Nenad Milošević

Zvezda neće propasti zbog apanaže Šekularcu!

- Da li je tačna informacija da Zvezda planira da ukine apanažu Dragoslavu Šekularcu?
- Ne znam ko je to izjavio, ali što se mene tiče, mogu da kažem da klub niti će propasti ako plaća apanažu Šekularcu, niti će se izvući iz krize ako mu ne plaća - jasan je Čović.

Poslednji komentari
  • Ekica Vreme: 08.02.2013 00:00h

    Covicu aman vise ne kiti se tudjim perjem kad se zna kako Zvezda smanjuje dugove! Kad Vucic pozove Vase "finansijere" i stavi "fasciklu" na sto svaki kriminalac ce ipak pre otpisati zbog "ljubavi"dugove nego ici u zatvor! Tek tad ti stupas na scenu....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP