Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NENAD LALATOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO NA OPTUŽBE NAPADAČA:

Rakić je najveća sramota Zvezde!

Autor: M. Zdravković | 15.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Nenad Lalatović, trener Crvene zvezde, uzvratio je žestoko Đorđu Rakiću, dan nakon što ga je iskusni napadač poprilično isprozivao u jednom intervjuu. Ni trener crveno-belih mu nije ostao dužan tvrdnjom da je visoki Kragujevčanin, barem po ponašanju, jedna od najvećih mrlja u istoriji tog kluba.

On je dobar  napadač, ali ne može da postigne 20 golova i ne treba nam

On je dobar napadač, ali ne može da postigne 20 golova i ne treba nam | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije obrušio se na trenera, koji je nedavno kritikovao učinak trojice napadača (Rakića, Despotovića i Jovića), i istakao je da „ako on nije adekvatna zamena za Mrđu, možda ni Lalatović nije adekvatna zamena za Slavišu Stojanovića“.


- Odmah da kažem da ne želim da budem Slaviša Stojanović niti me to zanima u životu. Činjenica je da sam ove jeseni, sa mnogo slabijim timom nego što ga je prethodni trener imao prošle sezone, uzeo više bodova. Dakle, imam svoj put, svoj stil i nema potrebe da budem ničija zamena, pa ni Slaviše Stojanovića - ističe Lalatović u razgovoru za „Alo!“.

Može da ide:  Đorđe Rakić

Može da ide: Đorđe Rakić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Mladom stručnjaku nije pravo zbog situacije u kojoj se našao, ali poručuje da ceni svačije mišljenje, pa i Rakićevo.
- Verovatno je ovaj napad posledica činjenice da sam rekao čelnicima kluba da mi nije potreban za proleće i da već sada može da ide iz kluba. Đorđe zaista nema razloga da se ljuti, posebno jer je prvi igrač u istoriji Zvezde koji je odbio da igra večiti derbi, a da nije snosio nikakve posledice zbog toga! Molio sam ga da igra u Humskoj, a on mi je pred svima rekao da neće jer ga boli noga. Sutradan nije otišao na terapiju, kao što je to uobičajeno kada ste povređeni, a ja sam olako prelazio preko toga jer sam znao da od njega boljeg napadača nemam - otvorio je dušu Lalatović.

Kasnije je trener Zvezde priznao da je pogrešio.
- Trpeo sam ga i to je bila moja greška. Prelazio sam i preko njegovih izlazaka iz igre protiv Vojvodine i još na nekoliko utakmica, kada je napuštao teren kada je to sam hteo! Zloupotrebljavao je povredu i ne znam zašto mu sve ovo treba, pogotovo jer sam ga mnogo tolerisao. Da se razumemo, Rakić je dobar napadač, ali kada pogledate njegovu statistiku, vidite da nije golgeter koji će postići 20 golova u sezoni, a to je ono što treba Zvezdi. Zato nam više nije potreban i može da ide - zaključio je Nenad Lalatović.

Lala se odmara na Kopaoniku!

Nenad Lalatović je raspustio tim do 8. januara, a pre odlaska na odmor svakome od fudbalera na koje računa za proleće je podelio zadatke da treniraju tokom pauze kako bi bili fit za prozivku. I on će već danas otići na Kopaonik, gde će sa porodicom odmarati naredne dve nedelje.
- Hoću malo da napunim baterije i da uživam s klincima - otkriva Lalatović.
Na naše pitanje hoće li i on da trenira tokom pauze kako bi bio fit za prozivku, stigao je potvrdan odgovor.
- Treniram svakog dana, pretrčim po sedam-osam kilometara kako bih ostao u formi. Posao koji radim je stresan i iskreno, da ne treniram ne znam kako bih izdržao - ističe Zvezdin trener.
 

Poslednji komentari
  • Zlatko Vreme: 15.12.2014 09:23h

    Gospodine Lalatoviću, veliki treneri su i veliki psiholozi. Vi ćete ostati uvek mali, upamtite moju rečenicu. Veliki treneri od igrača uvek izvlače maksimum. Vi ste ovde izjavili da je Rakić dobar igrač i golgeter ali mu nešto "ne ide". Gde ste Vi učili za trenera kada ovde ne vidite da je problem u Vama - ne u fudbaleru (bilo kom)? Ne bih da nabrajam mnoge primere upravo iz Crvene Zvezde gde su Vaši prethodnici sa kojima nikada nećete moći da se poredite sa igračima manjeg kvaliteta postizali mnogo, čak i u evropskim kupovima. Predlažem Vam, napustite odmah Crvenu Zvezdu jer ćete Vi imati mnogo više štete nego sam klub, i idite negde gde imaju strpljenja sa trenerima Vašeg ranga.

  • ZELJKO Vreme: 15.12.2014 10:51h

    GOSPODIN ZLATKO JE U PRAVU 100% PIZON JE JEDINI KOJI MOZE DA NAPRAVI OD NJIH NESTO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP