Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALBANSKI ADVOKAT ALTIN GODŽAJ OPTUŽUJE:

Rama i Duka su prodali meč Srbima!

Autor: | 27.10.2014 - 07:55:00h | Komentara: 4

Premijer Albanije Edi Rama i predsednik FS Albanije Armand Duka suočavaju se sa optužbama da su prodali utakmicu protiv Srbije! Advokat Altin Godžaj rekao je da postoji 10 činjenica koje ukazuju da su njih dvojica počinili krivično delo i da će ih će prezentovati sudu u Tirani.

Tuže ga: Edi Rama, albanski  premijer

Tuže ga: Edi Rama, albanski premijer | Foto: AP

- Podneću krivične prijave protiv njih dvojice, ali i FS Albanije zato što nisu branili savez kako treba, i zbog namerne, pasivne odbrane pred UEFA, čime je narušen nacionalni interes i dostojanstvo Albanije. Obratite pažnju, Rama umesto da otkaže, samo je odložio posetu Beogradu za 10. novembar, čime će indirektno priznati Srbima da se slaže sa onim što je UEFA presudila - rekao je Godžaj.


Predsednik FS Albanije: Armand Duka

Predsednik FS Albanije: Armand Duka

On uopšte ne okrivljuje UEFA što je meč registrovala rezultatom 3:0.
- Prijatelji moji, Srbi, Francuzi, Rusi ili Holanđani, svi oni se drže zajedno, ali mi imamo zlo u našim redovima. Evropa? Uvek je bila dvosmislena u tumačenju standarda, demokratije i slobode. Samo je SAD naš istinski prijatelj. Rama i Duka su počinili akt izdaje i moraju biti kažnjeni - rekao je Godžaj.

Poslednji komentari
  • NATALITET i BEZBEDNOST Vreme: 27.10.2014 09:56h

    Još jedan dokaz zašto je susret premijera Srbije i Albanije mnogo bitan za Srbiju, ali i za bezbednost EU. Naime, najveći značaj je taj što Albanci na Kosovu imaju najveći NATALITET, i kao "beli" muslimani u EU postaće najopasniji za bezbednost EU, kada njihove velikoalbanske pristalice priđu alkaidi. Da bi se njihovo dejstvo kontrolisalo, NATO je izgradio BONSTIL, a naivni Sloba je samo poslužio kao pešak u šahu.

  • hh Vreme: 27.10.2014 16:15h

    Ovaj advokat je skroz budala

  • Gradjanin Vreme: 27.10.2014 20:58h

    jel ima jedan normalan albanac? Ne zezam se niti ih vredjam. Dabogda se raspala EU i jednom da podignemo zaista zid, kao USA prema Meksiku ka jugu. Samo vrata (metalna) kroz koja ce svako od njih biti detaljno pregledan pre nego kroci nogom u civilizaciju, A ZA NJIH SMO CIVILIZACIJA VELIKA, DVA VEKA ISPRED NJIH. Ostali mozda jesu ispred nas, ali za nas ALBANCI SU PECINSKI LJUDI. Evo samo gledajte mec u Albaniji. Kako li ce samo evropski klubovi pustiti igrace vredne desetine miliona eura (od kojih im zavisi igra i titule u Evropi) da budu predmet mrznje i nasilja u Elbasanu 2015. nadam se da ce uticati na UEFA-u da se mec igra pred praznim tribinama sto bi nasi trebalo da zahtevaju!!!

  • stupar miroslav Vreme: 27.10.2014 22:29h

    NISU ONI OPASNI ZAT ŠTO IH NIČEGA NIJE STRAH VEĆ ZATO ŠTO IH NIČEGA NIJE SRAMOTA.OVAJ ADVOKAT NIJE LUD VEĆ NEMORALAN SA NAMEROM.AMERI SU OPKOLILI EVROPU RATOVIMA SA NAMEROM.SAD ĆECENTAR KRIZE IZ UKRAINE PREBACITI NA GRANICU MAKEDONIJE I SRBIJE . ALBANCI ĆE BITI IZVODJAČI RADOVA. ONI TO ZNAJU

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP