Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILORAD VUČELIĆ, POTPREDSEDNIK PARTIZANA, BESAN NA PANTIĆEVOG MENADŽERA:

Ramadani je lažov, neka ide u Zvezdu!

Autor: P. Milovanović - M. Z. | 04.02.2015 - 16:15:00h | Komentara: 2

Pukla ljubav! Fudbalski klub Partizan i najpoznatiji menadžer na ovim prostorima Fali Ramadani zaratili su zbog crno-belog bisera Danila Pantića, a epilog teškog i (ne)očekivanog sukoba biće kraj uspešne saradnje koja je trajala godinama.

Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana

Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana | Foto: Emil Čonkić

Ramadani, koji je bio posrednik prilikom najvećih transfera u istoriji kluba iz Humske (posredovao pri transferima Jovetića, Ljajića, Nastasića, Obradovića), preko noći je postao persona non grata, što je u razgovoru za „Alo!“ potvrdio potpredsednik Milorad Vučelić.


Haos na relaciji FK Partizan - Fali Ramadani je usledio zbog golobradog Pantića (18), koga je prvi čovek čuvene agencije „LIAN sports“ želeo da odvede u Čelsi, dok bi crno-beli za uzvrat dobili smešnu sumu. Ipak, u Partizanu nisu pristali na ucenjivačku politiku osobe koja u fudbalskom svetu važi za izuzetno ozbiljnog igrača, već su zadržali Pantića do isteka ugovora, 30. juna 2015. godine, posle čega će napustiti klub kao slobodan igrač. Jasno je da su crno-beli u najmanju ruku ostali bez miliona, ali je sačuvan obraz, dok je menadžerima stavljeno do znanja da mešetarenja više nema!

Uzburkao duhove u Humskoj: Danilo Pantić

Uzburkao duhove u Humskoj: Danilo Pantić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pantiću novi ugovor na četiri
i po godine!

Vučelić je otkrio Partizanov plan vezan za Danila Pantića, koji trenira odvojeno od ostatka tima i nije otišao na pripreme.
- Pokušaćemo da Danilu ponudimo novi ugovor na četiri i po godine sa boljim finansijskim uslovima. Da ostane sa nama bar još godinu i po, afirmiše se kao igrač, sazri kao osoba, a kasnije da ode i naplati svoj talenat u inostranstvu. Mislim da bi to bilo najbolje za njega, jer je ova prva odluka koju je doneo pogrešna. Sigurni smo da Ramadani ima ogroman uticaj na njega, ali naše je da pokušamo da ga zadržimo, ko zna kakva će mu sudbina biti ako ode već ovog leta - rekao je Vučelić, dodajući da će crno-beli danas izaći u javnost sa informacijom u vezi sa novim Pantićevim ugovorom.
Danilo Pantić je za „Alo!“ izjavio:
- Upravo sam završio trening. Poštujem svačije mišljenje i ne bih bilo šta da komentarišem. Ono što je sigurno jeste da se ne plašim da ću stagnirati ukoliko ne budem igrao - bilo je sve što se moglo čuti od 18-godišnjeg Pantića.

- Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju s njim! Nećemo da imamo posla sa čovekom koji nas pozove i ponudi nešto, a kasnije nas slaže dajući ponižavajuće ponude.

Sa Partizanom mogu da posluju samo pošteni ljudi po normalnim pravilima, a ne da se klub tretira kao privezak ili objekat iz kojeg treba da se izvlače ekstraprofiti preko igrača. Ova uprava će tome stati na put u meri u kojoj može i mislim da smo već napravili iskorak u dobrom pravcu - izjavio je Vučelić.


Na pitanje zašto je Ramadani uvredio Partizan, kao i da li bi imao nešto protiv ukoliko bi se čuveni agent okrenuo Zvezdi, Vučelić je odgovorio:

- Pokušali smo da ponudimo Danilu novi ugovor od četiri i po godine jer mu važeći ističe na leto, ali je to odbijeno. Posle je Ramadani pričao o obeštećenju od milion, milion i po evra, da bi kasnije došao s papirom na kojem se nalazi daleko manja svota.
Znači, tih milion i po nismo videli u pisanom formatu, već je na stolu bila potpuno drugačija ponuda, te da ćemo dobiti novac kada odigra prvi meč, postigne prvi gol... Takva ponuda je za nas bila neprihvatljiva i zbog načina na koji se poneo prema Partizanu ubuduće nećemo poslovati. Što se tiče Zvezde, neka slobodno tamo nastavi - jasan je potpredsednik Partizana.

Vučelić je za kraj objasnio da ne poznaje Ramadanija i da protiv njega nema ništa lično, ali da je njegovo ponašanje prema klubu nedopustivo, pa otuda ovoliki bes.

„Nogiran” iz Humske: Fali Ramadani

„Nogiran” iz Humske: Fali Ramadani | Foto: Marko Metlaš

- Nisam razočaran Ramadanijevim postupkom jer čoveka ne poznajem, nikada ga nisam video, samo sam čuo da postoji. Ovo je sve na poslovnom, a ne privatnom nivou. Takav ne može da nam bude partner - zaključio je Milorad Vučelić.

Crveno-belima prija saradnja sa Falijem!

U Crvenoj zvezdi nikako nisu gadljivi na novac koji bi u narednom periodu mogla da im donese saradnja sa menadžerom Falijem Ramadanijem. Nezvanično, veći deo dugovanja za evrolicencu regulisaće tako što će upravo Falijevom patronu Izraelcu Piniju Zahaviju prodati udeo u budućim transferima najtalentovanijih fudbalera. Dva talentovana igrača crveno-belih, Luka Jović (17) i Miloš Stojanović (18), odavno su pod „zaštitom“ njegove agencije “LIAN sports” za koju radi i Nikola Damjanac, zet prvog operativca kluba Zvezdana Terzića. Sam generalni direktor Crvene zvezde nekoliko puta je u intervjuima javno istakao da je za konkretnu saradnju sa uspešnim menadžerima, pogotovo sa onima koji mogu dobro da unovče ovdašnje igrače u inostranstvu. Kako je Terzić i u OFK Beogradu blisko sarađivao s Ramadanijem, jasno je da bi i u Zvezdi nastavio u sličnom duhu, što je, realno, i jedini način da klub sa milionskim dugovima nekako preživi.

Poslednji komentari
  • Bora Vreme: 04.02.2015 21:58h

    Ako nece Pantic da pomogne Partizanu neka ga na klpi do isteka uovora ne omogucuti mu cak ni trening sa prvom ekipom , pa kad ode iz Partizan nek greje klupu u novom klubu dok ne stekne kondicijiju i uslove da igraonda ce videti sta je propustio ,,

  • batist Vreme: 05.02.2015 09:53h

    vucela ima ove komunisticke fore pa tako I treba sa ovima oni su pijavice koje godinama piju krv Partizanu bolje I biti peti a stvoriti jaku ekipu iz omladinske skole I stipendiske ugovore potpisivati uz uslov da posle 18 moraju da potpisu najmanje na 3 godine pa ce u Partizanu igrati oni koji zaista to zele a ako vrede naplatice se oni u inostranstvu I sa 22 godine bez problema a rezultati ce sami dici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP