Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER PARTIZANA REALAN

Rašović: Bili smo katastrofalni

Autor: Beta | 17.07.2013 - 18:07:00h | Komentara: 1

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno protiv Širaka, ali da se nada da će pristup igri u revanšu u Beogradu biti mnogo bolji.

Muče ga  kartoni i povrede igrača:Vuk Rašović

"Jedino što mogu da pohvalim je rezultat, sve drugo je bilo loše. Takoreći, katastrofa. Nismo uopšte bili u ovom meču, a za to nema opravdanja, pa čak ni to što je ovo praktično novi tim Partizana", rekao je Rašović novinarima posle remija u gsotima jermenskom Širaku (1:1), u prvoj utakmici u prvoj utakmici drugog kola
kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rašović je dodao da su neki od članova njegovog tima prošle godine nastupali u Teleoptiku i ovo je za njih vatreno krštenje u Evropi.

Širak je poveo golom Davita Hakobjana u 47. minutu, a konačan rezultat postavio je Vladimir Volkov u drugom minutu sudijske nadoknade vremena. Revanš će se igrati sledeće srede u Beogradu.

Rašović je kazao da veruje da će utakmica u Beogradu biti mnogo bolja.

"Verujem da će u revanšu biti mnogo drugačije i da će pristup biti mnogo bolji. Domaćini nas nisu iznenadili, mi smo znali način na koji igraju, ali problme je u tome što nismo odgovorili onako kako je trebalo, ionako kako smo se dogovorili", rekao je Rašović.

U današnjem meču nije igrao Ivan Ivanov jer, kako je rekao, "nije fizički i psihički spreman", a trener crno-belih nije želeo to da komentariše.

"Ne bih pričao o tome. Ivan nam je rekao da ne može da igra i mi u ovom trenutku ne možemo da znamo da li će on nastupati u revanšu. Za te detalje morate da pitate ljude u klubu koji su zaduženi za to", rekao je Rašović. 
Poslednji komentari
  • erasmus Vreme: 18.07.2013 09:30h

    Dragi Rasovicu , sa kapacitetima kojima raspolazes , fudbalskim , trenerskim , infrastrukturom , nas Partizan bi imao i velikih rezultatskih problema sa svetskim fudbalskim silama , poput , Avganistana , Juznog Sudana , Zapadne Sahare , Jemena , a mozda bi ipak prosao kod Ratara iz Donjih Svinjara !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP