Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRAJ VLADIMIRA VERMEZOVIĆA

Rašović novi trener Partizana!

Autor: M. Grujić | 29.04.2013 - 09:45:00h | Komentara: 1

Vladimir Vermezović je bivši trener Partizana. Upravni odbor crno-belih je odlučio da uruči otkaz čika Crnom i na njegovo mesto postavi Vuka Rašovića!

Novi trener Partizana: Vuk Rašović

Novi tandem za uspehe Partizana: Rašović i Đurić | Foto: A. Dimitrijević

Vermezović je u poslednjih mesec dana uspeo da prokocka prednost od 11 bodova u odnosu na Crvenu zvezdu i sada iznosi svega dva boda. Strateg Partizana imao je veliku podršku sporstkog direktora Ljubiše Tumbakovića, koji je otišao u Kinu, pa se veruje da Vermezović više nema nijedan razlog zbog kojeg bi ostao na klupi.

Njega će u vrlo delikatnom trenutku zameniti trener Teleoptika Vuk Rašović koji se već duže vreme spominjao kao alternativa.

"Izuzetno sam počastvovan što sam dobio šansu. Šansa ne bira vreme, ali voli spremne. Sigurno da neće biti lako pokrenuti ekipu, ali vrlo dobro poznajem većinu igrača i očekujem da se ujedinimo kako bi ispunili ciljeve i odbranili titulu. Mislim da neće biti nikakav problem eliminisati nervozu kod igrača, sve ćemo rešiti razgovorom. Navijači vrlo dobro znaju šta mi znači Partizan i zato se radujem njihovoj podršci u poslednjih pet kola šampionata”, rekao je na promociji novi trener lidera Superlige.

Predsednik crno-belih Dragan Đurić, rekao je da je klub posle slabih rezultata prosto morao da reaguje.

Ponekad dobar i kvalitetan rad ne donose rezultate. Nažalost, samo je važan rezultat. Sa plus 11 pali smo na plus dva i morali smo da reagujemo. Mi u klubu želimo da trener bude dete Partizana i mogu da kažem da je u poslednje četiri godine sve što vredi u prvom timu stvorio Vuk Rašović. Tu decu juri pola Evrope zahvaljujući Vuku i njegovom radu”, kazao je Đurić.

Poslednji komentari
  • nikola Vreme: 29.04.2013 19:40h

    vuce sto prihvati,titulu je djura prodao kao i derbi za slobodu.na kraju ce ga vucic strpati u zatvor.ispasces ti zrtveno jagnje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP