Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 3:0

RASPAD SISTEMA!

Autor: G. Anđelković | 07.10.2012 - 15:01:00h | Komentara: 4

Crvena zvezda je doživela debakl u Subotici. Spartak je slavio sa čak 3:0. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu, a strelci su bili Novaković (dva puta) i Despotović.

Starte postave

Startne postave | Foto: B.R.

Četa Aleksandra Jankovića nije uspela da spoji ni nedelju dana na liderskoj poziciji, a pravo je čudo kako nije doživela i ubedljiviji poraz posle svega što je viđeno u gradu Tomislava Karadžića.
Zvezda je delovala kao da joj je rival bila Barselona ili Real. Nemoćno! Istina, crveno-beli (juče samo crveni) su imali daleko više šuteva od Spartaka (19-9), a kada je reč o onima koji su išli u okvir gola, Subotičani su iskoristi sva tri svoja da postignu gol, dok je gostima Aleksić zaustavio šest udaraca. Domaćin je napravio daleko više prekršaja (33-16), a Zvezda je imala mnogo više kornera (17:3).

Prvi gol Spartaka

Prvi gol Spartaka

Bivši fudbaler Vojvodine Novaković je doveo domaćina u vođstvo posle silovitog šuta s desne strane. Bajkoviću ni ispružene ruke nisu pomogle da spreči prolazak lopte u mrežu. Samo devet minuta kasnije, mladi reprezentativac Srbije Despotović je šokirao svog selektora, inače Zvezdinog trenera, projektilom s 20 metara za 2:0. Tačku na bruku beogradskog tima stavio je pomenuti Novaković svojim drugim golom na meču, ovoga puta u samom finišu prvog dela meča.

Janković: Zasluženo izgubili!
Trener Zvezde Aleksandar Janković priznao je da je njegov tim zasluženo izgubio od Spartaka.
- Čestitam ekipi Spartaka na apsolutno zasluženoj pobedi. Oni su svih 90 minuta imali ono što jedna ozbiljna ekipa treba da ima, sjajnu organizaciju, veliku motivaciju i veliki procenat efikasnosti. Ovo je utakmica koja je zatvorila ciklus teških gostovanja, i kada smo trebali najviše da pritisnemo, mi nismo uspeli da pobedimo. Nama ovo suštinski ništa ne menja, naši ciljevi su i dalje jasni, ostaje nam da radimo na ispravljanju grešaka.

Spartak - C. zvezda 3:0 (3:0)
Stadion u Subotici: Gledalaca: 8.000. Sudija: Marušić. Strelci: Novaković u 21. i 45. minutu, Despotović u 30. minutu.
Spartak: Aleksić, Kovačević (od 67. Popara), Bratić, Marko Adamović, Torbica (od 84. Milivojev), Despotović, Novaković, Šarac, Antonić, Puškarić, Goran Adamović (od 75. Đurđević).
Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Mladenović, Pantić, Maksimović, Mijailović (od 46. Milivojević), Milijaš, Dimitrijević, Lazović (od 55. Milunović), Kasalica, Mudrinski (od 70. Babalj).
Poslednji komentari
  • Anarhimed Vreme: 07.10.2012 15:56h

    Ma, ovo je osveta Vučiću zbog Dulića! :)

  • Miško Vreme: 08.10.2012 09:56h

    Biće bčlje "sledeće sezone

  • JOLOVIĆ ZORAN Vreme: 08.10.2012 10:53h

    Nekada se iz poraza više nauči nego od 10 pobeda ! Trener mora da razmisli o rotacijama koje utiču na kvalitet igre , uigran osti linija , rezultata ... !? Komocija u markiranju igrača ( Vešović , Mladenović) , nespretnost , taktička nezrelost i nesnalažljivost ( Pantić ) . loša koordinacija u postavljanju ofsajd zamki , sastav ekipe ( bez Milivojevića ) koji je nedovoljno okrenut kreaciji , indisponiranost pojedinaca ( Mudrinski ) .... Zvezda je zastala , iako je , zaista , na putu povratka i stvaranja tima za respekt ....Biće derbi - pravi !

  • VanBasten Vreme: 08.10.2012 19:31h

    Subotica -ganska grobnica! Bice bolje iduces sezone!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP