Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENA ZVEZDA VIŠE NE LIČI NA OZBILJAN KLUB

Raspad sistema!

Autor: M. Zdravković | 23.05.2013 - 22:30:00h | Komentara: 1

Ne samo što posle gubitka šampionske trke sa Partizanom može da izvisi i za evropsku licencu naredne sezone, već Zvezda više ne liči na ozbiljan klub, bar za srpske uslove!?

Nije mu više  ni do čega:  Rikardo Sa Pinto

Nije mu više ni do čega: Rikardo Sa Pinto | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nekadašnji šampion Evrope i sveta je faktički razmontiran posle poraza od Slobode na „Marakani“ (1:2), jer je trener Rikardo Sa Pinto juče ujutru na svojevrsni prinudni odmor oterao skoro ceo prvi tim!


„Ako ode Stojadinović,
pričaćemo”


Mogući odlazak sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji ga je doveo u Zvezdu, mogao bi da uslovi i selidbu Rikarda Sa Pinta sa “Marakane”. Ipak, Portugalac za sada ne želi da govori o tome...
- Ne volim da pričam o glasinama. Ako se to desi, razgovaraćemo - poručio je sa Pinto.

Tako su poprilično čudan trening juče ujutru od prvotimaca odradili samo Miloš Vesić, Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Natanijel Asamoa, Luis Garido i Stevan Reljić, kao i Marko Vešović, Srđan Mijailović i Ognjen Mudrinski, koji su se oporavljali od prethodnog meča. Pružena je šansa omladincima, a zanimljivo je pojavljivanje kadeta Luke Jovića (15), koji bi mogao da debituje u Novom Sadu u nedelju.

Kada je reč o starijim igračima, poput Bajkovića, Petkovića, Daude, Milivojevića... oni ne moraju da se pojavljuju na “Marakani” sve do 17. juna, kada startuju pripreme za narednu sezonu. Samo je pitanje i ko će od njih ostati u klubu, a jasno je da će u Novom Sadu šansu dobiti neki novi Zvezdini klinci.

Za igrače Zvezde  nema svetla na  kraju tunela...

Za igrače Zvezde nema svetla na kraju tunela... | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Želim da na delu vidim neke još mlađe igrače i neke igrače koji su budućnost ovog kluba. To je moj motiv u pozivanju igrača iz omladinskog pogona da treniraju sa nama i da verovatno pojedini od njih zarade minutažu na utakmici sa Vojvodinom - poručio je Rikardo Sa Pinto preko portparola Marka Nikolovskog.

Portugalac se juče trudio da mu trening izgleda kao i svaki prethodni, ali je primetno i da nije zadovoljan kako mu protiče život u Beogradu poslednjih dana, posebno posle poraza od Partizana i gubitka titule.

Portugalac na  jučerašnjem treningu

Portugalac na jučerašnjem treningu


Kao da ga je muka pritisla, pa je u jednom trenutku seo na betonsku tribinu, iako je bila poprilično hladna i nakvašena posle kiše koja je dugo padala u Beogradu tokom jutra. Nije se Portugalac obazirao ni na činjenicu da prostata može da mu strada, a iako je gledao u igrače koji su igrali na dva gola, izgledao je poprilično zamišljeno. Možda i on polako shvata da na “Marakani” nema ‘leba za njega, posebno jer nema šanse da dobije bolje uslove naredne sezone od ovih koje sada ima.
Jednostavno, Zvezda para nema...

Ne poštuje starije:  Ognjen Ožegović

Ne poštuje starije: Ognjen Ožegović | Foto: Marko Metlaš

Ožegović iskulirao naređenje pomoćnog trenera!?

Da u Zvezdi mlađi igrači nimalo ne poštuju starije ljude, posebno trenere u Zvezdi, imali smo prilike da se uverimo i na kraju jučerašnjeg treninga. Naime, pomoćni trener Ivica Momčilović viknuo je ka napadaču Ognjenu Ožegoviću da siđe Luisu Garidu „sa grbače“ (popeo mu se na vrat) i da se vrati po marker koji je ostavio na drugoj strani terena. Mladi napadač se na to okrenuo, nasmejao i treneru dobacio: „Ima ovde i mlađih“, posle čega se zatrčao ka jednoj lopti, koju je šutnuo ka golu pre nego što je otišao u svlačionicu. Umesto Ožegovića, marker je pokupio drugi pomoćnik Tijago Mutinjo, a pitanje je šta bi na sve rekao Sa Pinto da je video ovaj gaf mladog igrača. Stramota!

Poslednji komentari
  • jadbg Vreme: 24.05.2013 10:14h

    Neće Pinto još dugo da bude u Zvezdi.Mogao je da vidi situaciju sa kojim igračima raspolaže i da od njih nema ništa.Za nova pojačanja nema para tako da mu boravak u Zvezdi dođe kao gubljenje vremena.Pare koje treba da dobije su pod znakom pitanja pa zašto bi se brukao?Žalosno na koje grane je spala Zvezda.Toliko se ljudi promenilo a situacija je samo gora,a igra sve lošija.Novo rukovodstvo vodi računa o Zvezdi a zakazuju se termini odigravanja utakmica u večernjim časovima i dodatno se povećavaju troškovi.Zašto i dokle tako ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP