Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

UTAKMICA GODINE: SRBIJA VEČERAS (20.45, RTS1) UDARA NA ALBANIJU

RAZBIjTE IH!

Autor: P. M. - M. R. | 14.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Biti ili ne biti za Srbiju! Iako su kvalifikacije za EVRO 2016. godine tek počele, nedopustivi kiks u Jermeniji (1:1) naterao je naše fudbalere da stave prst na čelo i ozbiljno se zapitaju šta rade pogrešno, jer ovako definitivno ne ide.

Poslednji  trening  „Orlova“

Poslednji trening „Orlova“ | Foto: Marko Metlaš

Računica je prosta, motivisani i nadmeni Albanci večeras (20.45, RTS1) moraju pasti u Humskoj, kako bi se vratila nada da možemo u Francusku. Za to je “orlovima” očajnički potreban i vetar u leđa s tribina od oko 25.000 gledalaca. Ipak, jasno je da im navijači ne bi oprostili još jedan kiks.
Za razliku od Aleksandra Kolarova, koji je bez pardona poručio da Srbi leče komplekse na fudbalerima kada igraju loše, kapiten Branislav Ivanović je bio daleko realniji.


- Atmosfera oko reprezentacije se uvek kreirala na osnovu rezultata. Kada su naše igre bile OK imali smo podršku. Za ovaj meč nam ne treba dodatni pritisak, treba nam dobra atmosfera, a to direktno zavisi od nas igrača. Ima još da se igra, u fudbalu je najbolje da uvek postoji sutra - izjavio je kapiten Bane.

Fudbaleri Albanije

Fudbaleri Albanije


Koliko je zaista bitan meč s našim južnim komšijama koji će sasvim sigurno biti više od igre, potvrđuje izjava selektora Dika Advokata.
- Trenutno se osećam kao da za sat vremena igramo odlučujuću utakmicu i da ukoliko izgubimo, da je to kraj kvalifikacija. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobedi svaku utakmicu. Na pitanje da li će “promešati karte” za Albance, Dik je odgovorio:
- Neću menjati formaciju i neće biti mnogo promena, jedna ili dve. - zaključio je Dik.

Marković napada Albance


Lazar Marković, brzonogi krilni fudbaler Liverpula i reprezentacije Srbije koji se povredio u Jerevanu, ipak će biti spreman od prvog minuta za Albance. Marković je sinoć odradio trening sa “orlovima” na stadionu u Humskoj i lako može da se desi da bude starter protiv “crnih orlova”.

Poslednji komentari
  • Dejan stamatovic Vreme: 14.10.2014 15:36h

    Sto se mene tice, pobedite danas i nemojte vise nikad. Nikad laksu grupu nismo imali, i bila bi bruka i sramota da se ne plasiramo. Jedino Grci imaju stalno laku grupu, ne znam kako... Napred Srbija.

  • Mirko Vreme: 14.10.2014 16:28h

    Pozdrav administratorskom timu. Da li biste hteli da postavite link za prenos vecerasnje utakmice Srbija - Albanija na www.tv-uzivo-preko-interneta.com/rts-1 Unapred hvala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP