Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN ĐURIĆ OSTAJE PREDSEDNIK PARTIZANA

Razlaz (tek) u decembru!

Autor: S. Vrakela | 19.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Dragan Đurić ostaje predsednik FK Partizan, i to do decembra kada će se održati redovna Skupština kluba, a u međuvremenu najodgovornije poslove vodiće potpredsednici kluba iz Humske predvođeni Ratomirom Babićem.

„U ovom trenutku  nemamo pravog čoveka,  ali ćemo ga naći do  decembra. Ja se sigurno  neću opet kandidovati“,  kaže prvi čovek

„U ovom trenutku nemamo pravog čoveka, ali ćemo ga naći do decembra. Ja se sigurno neću opet kandidovati“, kaže prvi čovek Partizana | Foto: Miloš Perić

Ovo je glavni zaključak sastanka Upravnog odbora srpskog šampiona, na kome se javnosti posle višemesečne pauze obratio i sam Đurić.


- Nisam se javljao dva meseca s obzirom na obaveze koje sam imao, i probleme u privatnom životu i nemogućnosti da budem prisutan. Morate da znate da sam ovde izgarao sa ljudima sa kojima sam radio, sa željom da budemo najbolji, da osvajamo titule. Nismo se možda do kraja dokazali u Evropi, evo sada prilike da sa novim timom pokažemo više - rekao je Đurić i nastavio:

- Izborna skupština je u decembru, nadam se da ćemo u sledećih nekoliko meseci pripremiti tu skupštinu. Ja odgovorno tvrdim da se u decembru neću kandidovati. Razmišljao sam još u decembru o tome, da se pojavio takav čovek rekao bih Raši Babiću i Duletu Vujoševiću. Nemamo u ovom trenutku takvog čoveka. Da osvoji četiri titule u šest godina, to bi bilo dobro. Nije lako naći takvog čoveka.
Đurić je rekao da će u klubu raditi po potrebi.

- Moje mogućnosti su u narednih nekoliko meseci smanjene, ne mogu da budem prisutan u meri u kojoj sam bio prisutan do sada. Zato sam odlučio da dam ovlašćenja potpredsednicima. Ja ću kao predsednik biti prisutan koliko budem u mogućnosti. Imam poverenja u ove ljude, nisam dao ostavku, biću uz klub, bilo je nekih priča ali su to samo nagađanja - izjavio je Đurić.

Ratomir Babić

Ratomir Babić | Foto: Miloš Perić

Babić: Pritiskaju nas da ne osvojimo titulu!


Potpredsednik crno-belih Ratomir Babić rekao je da određenom delu javnosti dosadilo da Partizan uzima titule i da klub trpši pritiske da ne ponovi prethodne uspehe.
- Mogu otvoreno da kažem da trpimo pritiske da ne osvojimo titulu jer smo dosadili, ali ćemo se boriti za sedmu titulu. Nama mandat ističe u decembru, Skupština može da se održi i ranije ali nam je do juna jedini cilj titula. Ne može niko da bira predsednika Partizna preko novina. Ovo je ozbiljan klub, ozbiljna kompanija, a svima koji žele da pomognu otvorena su vrata.

Poslednji komentari
  • Igor Milutinovic Vreme: 19.02.2014 09:14h

    Ne lipsi magarce...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP