Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PEĐA MIJATOVIĆ ZA ALO! O RASPLETU U LIGI ŠAMPIONA:

Real gazi do titule!

Autor: P. Milovanović | 14.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Madrid će večeras biti centar sveta! Velikani Real i Atletiko, prošlogodišnji finalisti, odmeriće snage na „Visente Kalderonu“ u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona (20.45).

Prštaće večeras  u Madridu

Prštaće večeras u Madridu | Foto: Profimedia

„Jorgandžije“ predvođene Dijegom Simeoneom kidisaće da se osvete kraljevima za nokaut u Lisabonu, dok Ronaldo i ekipa takođe hoće da poravnaju račune za tri vezana poraza. Posebno ih boli šamar iz poslednjeg okršaja u Primeri, kada su pukli 4:0. Legendarni Predrag Peđa Mijatović, bivši as i funkcioner Reala, u razgovoru za “Alo!” je prognozirao rasplet u madridskom derbiju.


- Bez obzira na statistiku i vezane pobede Atletika, Liga šampiona je takmičenje u kojem prvo ide Real, pa svi ostali. Istorija i statistika su na strani kraljevskog kluba, tako da blagu prednost dajem Realu. Psihološki pritisak je na Atletiku, ostala im je mala trauma zbog poraza u finalu od prošle godine - počinje priču Peđa Mijatović.

Mijatović

Mijatović | Foto: Profimedia


Legenda jugoslovenskog fudbala i čovek koji je doneo Madriđanima pehar Lige šampiona posle 32-godišnjeg posta, postigavši jedini gol u finalu 1998. protiv Juventusa, poručuje da će pobednik dvomeča biti poznat tek nakon revanša.

- Niko se neće zaletati u prvom meču, preuzimati rizik i pokušati da reši. Moja procena je da će presuditi Realovo iskustvo posle dva poluvremena od po 90 minuta.

Od njega sve  zavisi: Ronaldo

Od njega sve zavisi: Ronaldo | Foto: Profimedia

 
Bivši sportski direktor Reala nema dilemu da će se sve vrteti oko Ronalda.
- Ronaldo je ponovo ubitačan. Modrić je takođe bitna karika. Od osnivanje moderne Lige šampiona, nijedan klub nije uspeo da obrani pehar, a Real ima lepu šansu da ispiše istoriju, ukoliko eliminiše Atletiko - smatra Predrag Mijatović.

Barsa, Bajern i Juve idu dalje


Kada su u pitanju preostali parovi četvrtfinala Lige šamiona (Barselona - PSŽ, Porto - Bajern i Juventus - Monako), Predrag Mijatović se usudio da prognozira ko će proći dalje.
- Barselona ima prednost protiv PSŽ-a, koji u prvom meču ne može da računa na Ibrahimovića. Bajern je apsolutni favorit protiv Porta, a isti je slučaj sa Juventusom protiv Monaka. Mislim da će uz Real, ova tri tima proći u polufinale. Velike ekipe znaju kada se igra Lige šampiona i šta je potrebno za uspeh.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP