Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IMAĆEMO NOVOG ŠAMPIONA

Real pregazio Bajern
u Minhenu sa 4:0!

Autor: Dražen Ostojić | 29.04.2014 - 21:17:00h | Komentara: 0

Real je golovima Ramosa (2) i Ronalda (2) demolirao Bajern u sred Minhena u revanš meču polufinala Lige šampiona i tako se plasirao u finale elitnog takmičenja. Podsetimo, "kraljevi" su slavili i u prvom duelu ova dva tima u Madridu (1:0).

Bajern - Real Madrid

Radost dvostrukog strelca: Serhio Ramos sa Bejlom i Pepeom | Foto: Profimedia.rs

Prvi put Ramos je pogodio u 16. minutu, na sjajan centaršut iz kornera Luke Modrića. Drugi put, takođe glavom, Španac je bio precizan opet posle prekida, ovoga puta u 20. minutu. Posle faula na sredini terena, Di Marija je "zavrnuo" u šesanesterac domaćina, Pepe glavom preneo loptu, a poklonio se Ramos za velikih 2:0. Nokaut u prvih 45 minuta Bavarcima zadao je, a ko drugi, do Kristijano Ronaldo. Sjajnu kontru počeo je Benzema, dodao do Bejla koji je pretrčao nekih dvadesetak metara i onda kao na tacni poslužio Portugalca za njegov 15 gol u takmičenju. Nojer je bio nemoćan - 0:3 u 34. minutu!

U drugom delu Pep Gvardiola je izveo Marija Mandžukića iz igre i već tada se videlo da je hteo samo da izbegne ubedljiv poraz. Njegov tim je bio neprepoznatljiv i u drugih 45 minuta, a i Real je pustio gas pa smo gledali nešto manje dinamično drugo poluvreme u odnosu na prvi deo igre. Međutim, Ronaldo je još jednom stigao da se upiše u strelce i to u 90. minutu iz slobodnog udarca!

U drugom polufinalu sutra (20.45) u Londonu se sastaju Čelsi i Atletiko, a prvi meč u Madridu završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP