Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TEŠKE OPTUŽBE

Redžep optužuje Nikolića: Trener Partizana je psovao srpsku majku sudijama!

Autor: Telegraf.rs | 30.11.2014 - 22:14:00h | Komentara: 3

Pre nego što je došao na stadion pretio je da će povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku, rekao je gensek FK Novi Pazar.

Preterao  sa hranom:  Marko  Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ozbiljne optužbe stižu iz Novog Pazara na račun trenera Partizana Marka Nikolića. Generalni sekretar FK Novi Pazar Redžep Korać ne beži od toga da je bilo spornih stvari tokom meča dve ekipe i tvrdi da će to istražiti policija, ali ističe da je trener gostiju Marko Nikolić “vređao sudije i psovao im srpku majku”, prenosi Telegraf.rs

- Skoro sve je proteklo u najboljem redu, sem nekoliko ispada pojedinaca za koje od policije tražimo da ih pronađu i procesutiraju, jer štete svima nama. Ali to nije razlog za alibi trenera Partizana Marka Nikolića koji na sve moguće načine pokušava da opravda svoj neuspeh u Pazaru. Pre nego što je došao na stadion pretio je da će povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku – rekao je Korać, a prenosi portal Telegraf.rs.

Nikolić je tokom utakmice u nekoliko navrata vređan sa tribina, a u poslednjih 20 minuta dobio je crveni karton zbog prigovora sudiji posle poništenog gola Vladimira Volkova zbog ofsajda.

- Nikoliću je sve krivo i ništa ne valja u Novom Pazaru, jer nije uspeo da savlada našu ekipu. Naša publika je aplauzom pozdravila velikog čoveka i fudbalera Sašu Ilića, što dokazuje da prepoznaju prave vrednosti. Tražićemo od Disciplinske komisije FSS da kazne Nikolića koji je nakon utakmice psovao srpsku majku sudijama i pokušao fizički da se obračuna sa njima – kazao je Korać.
Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 01.12.2014 11:24h

    Dosta nam je tih "stručnjaka"kojima je sva pamet I znanje u provociranju.Ispitati sudije I strogo kazniti ,ili jednog ili drugog.

  • Radikal Vreme: 01.12.2014 11:53h

    Redzep poturica...Seselj je za vas cijanid!

  • Драгомир Vreme: 01.12.2014 17:20h

    Па шта?То ти је у нас срба псовање мајке као узречица или добар дан!Деси,брате,мајке ти ... Добро,баш да се не изражавам!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP