Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JOŠ JEDAN SELEBRITI PLATIO CEH POSLE GOLA VELŠANINA

Remzi poslao i Atenboroa na onaj svet!

Autor: M. Rangelov | 26.08.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Remzi pogađa - slavne face svetskog džet-seta se tresu! Da li postoji prokletstvo Arona Remzija? Mnogi već počinju da veruju da sjajni fudbaler zaista postaje koban po poznate ličnosti.

Zbog njega  strepe slavne  ličnosti:  Aron Remzi

Zbog njega strepe slavne ličnosti: Aron Remzi | Foto: Profimedia

Dok menadžer Arsenala Aresen Venger zadovoljno trlja ruke zbog dobre forme svog prvotimca, mnogi selebritiji strepe. Velšanin je u drugom kolu Premijer lige, pogodio mrežu Evertona, a na onaj svet dan kasnije otišao je režiser i glumac Ričard Atenboro (90). Postaje simptomatično, kad god vezista tima iz Londona postigne pogodak, jedna slavna osoba umre.

Nedavna smrt poznatog glumca Robina Vilijamsa usledila je samo dan nakon Remzijevog odličnog golgeterskog učinka u finalu Komjuniti Šilda sa Mančester sitijem. Tog 10. avgusta, on je savladao čuvara mreže „građana“ Vilija Kabaljera, a samo dan kasnije slavni komičar je izvršio samoubistvo.
Vilijams i Atenboro nisu jedine „žrtve“ ovog fudbalera. Vedeta Arsenala bio je koban i po Bin Ladena. Golom protiv Mančester junajteda najavio je smrt vođe terorističke organizacije Al Kaide. A onda je Remzi zatresao i mrežu Totenhema, a ceh je platio Stiv Džobs, osnivač „Epla“.

Ričard Atenboro

Ričard Atenboro | Foto: Profimedia

Ali ni to nije sve, Aron je baš koban po svetske „zloće“, posle njegovih golova umirali su ozloglašeni Muamer el Gadafi i argentinski diktator Horhe Rafael Vidal. Nisu pošteđeni ni sportisti, Remzi je 30. novembra bio dvostruki strelac protiv Kardifa, a tada je preminuo bivši bokser Ken Norton. Slična sudbina zadseila je i Pola Vokera. Glumac, koji je slavu stekao ludim vožnjama u filmovima „Paklene ulice“, tragično je nastradao istog datuma, i to posle teške saobraćajne nesreće.

Slučajnost ili nešto više? Neće biti ništa čudno ako uskoro poznate ličnosti pokrenu peticiju protiv Remzija. Ipak, životi su ugroženi, koga je briga za golove.

Mažić kao spasilac

Naš sudija Milorad Mažić delio je pravdu na meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Bešiktaša i Arsenala. Tom prilikom on je isključio Arona Remzija, pa Velšanin neće imati pravo nastupa u revanšu. Možda je Mažić ovim potezom spasio život nekoj poznatoj ličnost. Ko zna šta bi bilo kad bi vezista „tobdžija“ i u ovom meču pogodio.

Poslednji komentari
  • Iskreni Zvezdas Vreme: 26.08.2014 18:11h

    Hvala Bogu da je otisao,svi smo znali da je Titula nasa jer kako je Partizan uzimao titule tako sada i mi.A Cernomorec i penal Ti necemo oprostiti za razliku od ovih sa Severa sto su ga pljuvali a sada satro tuguju za njim Turska 2 liga je vrh za Tebe!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP