Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PONOS ZVEZDE

Ristić i Jović: O ovome smo sanjali

Autor: | 14.03.2015 - 19:33:00h | Komentara: 0

Mihailo Ristić i Luka Jović, Zvezdina deca, donela su pobedu na gostovanju u Subotici.

Luka Jović

Luka Jović | Foto: Biljana Vučković

Crveno-beli su slavili rezultatom 3:1, a Ristić, koji je bio precizan sa bele tačke, nije krio oduševljenje ovakvim ishodom.

- O ovome smo sanjali dok smo igrali za omladinsku školu i Luka i ja, i zato mi je posebno drago što je penal napravljen nad njim. I pre nego što sam namestio loptu na belu tačku, znao sam gde ću da šutiram. Nisam imao tremu, bio sam skoncentrisan samo na to da moram da zatresem mrežu. Utakmica je bila teška, iako je teren donekle bio i bolji od onog kakav smo očekivali. Nismo smeli da dozvolimo sebi da kod 2:0 primimo gol, već smo morali da rešimo susret u našu korist već u prvom polurvemenu. U nastavku, Luka je rešo pitanje pobednika i zbog toga sam posebno srećan. Sledeće kolo dočekujemo Napredak na našem stadionu, i naravno da se nadam osvajanju nova tri boda - rekao je Mihailo Ristić za klupski sajt.

Luka Jović je presudio Vojvodini, a sada golom i Subotičanima.

- Mnogo mi je lakše kada znam da ću na terenu provesti 45 ili 60 minuta, nego kada sam igrao u drugom poluvremenu u trenucima kada se utakmica lomi. Imam dosta više samopouzdanja nakon što sam probio led, i sada mi je neuporedivo lakše. Pre početka polusezone izjavio sam da bih voleo da postignem pet ili šest golova, i mislim da to mogu i da ostvarim, a ukoliko se ukaže prilika da mi skor bude i veći, sigurno ću je iskoristiti. Osvojili smo tri boda na veoma teškom gostovanju, pružili smo dobru igru i sa velikim ambicijama očekujemo naredni meč protiv Napretka iz Kruševca na našem stadionu - rekao je Jović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP