Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BOBAN BAJKOVIĆ ZA ALO! O SLATKOM POKLONU SA „SPORNIM“ BROJEM JEDAN

Rođendanska torta nema veze s politikom!

Autor: M. Zdravković | 17.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Gotovo da nijedna torta do sada na „Marakani“ nije izazvala toliku pažnju kao slavljenička, koju su u klubu pripremili u subotu uveče za Bobana Bajkovića.

Samo prvo mesto  dolazi u obzir: Torta od saigrača  za 29. rođendan

Samo prvo mesto dolazi u obzir: Torta od saigrača za 29. rođendan | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Zvezdin golman napunio je 29 godina, ali je na društvenim mrežama dospeo u centar pažnje jer, prema komentarima tviteraša, torta sa zaokruženim rednim brojem jedan i inicijalima golmana u ćošku mnoge neodoljivo podseća na zaokruženi glasački listić i broj koji na njemu predstavlja lista SNS-a. I po boji i po rukopisu... Slučajnost ili ne?!


Titula, pa mogu da umrem


Koliko golman Crvene zvezde živi za najvredniji srpski trofej, svedoči jedna, jedina rečenica...
- Samo Zvezda ima ovakve navijače i ukoliko nam se ostvari najveća želja i osvojimo titulu u maju, komotno mogu i da umrem - iskreno će Bajković.

Boban Bajković u razgovoru za „Alo!“ negira bilo kakvu političku konotaciju i veruje da izgled torte nema veze s politikom i parlamentarnim izborima koji su juče održani u zemlji.

- Video sam na socijalnim mrežama da se mnogo priča o tome, ali verujte mi, ni na kraj pameti mi nije bilo tako nešto. Neka svima bude jasno - ova torta nema ukus politike. Takvu sam tortu dobio na terenu i u naletu emocija prilikom slavlja s navijačima nisam ni razmišljao previše o izgledu.
Uostalom, na torti je bila „jedinica“, a svi znaju šta to znači. Prvo mesto je san svih navijača, nas igrača, svih onih kojima je crveno-bela boja u srcu. Bio sam iznenađen, Nine i Džoni (Ninković i Mijailović) rekli su mi da saigrači imaju iznenađenje za mene. Ponavljam, verujem da ta torta nema veze s politikom, i da je sve bila samo puka slučajnost. Sportista sam, politika me ne zanima. Poštujem svakog zvezdaša, bio on političar, glumac ili pevač. Svaki zvezdaš je moj brat - ističe Bajko.

Lider šampionata je zabeležio trijumf nad Radničkim iz Kragujevca, doduše minimalan (1:0), ali je cilj ostvaren - upisana su tri boda.

- Govorio sam, a to i šef zna, da je Radnički dobar tim, iskusan, i da je njihov poraz od Partizana od 5:0 bio samo varka, da će protiv nas biti motivisani. Mi smo se možda malo kockali, ali tako je kada je rival nezgodan. Slavili smo i to je najvažnije. Možda nije lepo, ali i 1:0 donosi tri boda isto kao i 5:0. Pogledajte Juventus, pobeđuju 1:0 i baš ih briga, šampioni su uvek. Voleo bih i mi tako da nastavimo - poručuje Boban Bajković.

Bajkovićeve suze  radosnice

Bajkovićeve suze radosnice | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Plakao sam još samo kad sam postao ćale i kad sam dobio keca iz matematike!

Sjajni golman crveno-belih pamtiće sigurno ovaj rođendan do kraja života.
- Plakao sam kao dete. Probao sam da se suzdržim, ali nisam mogao. Ovako sam se isplakao poslednji put kada sam postao otac, a ranije možda kad sam kao klinac dobio keca iz matematike, pa me ćale posle toga išamarao. Nikada u životu nisam osetio takvu energiju, i hvala „delijama“ od srca na onim ovacijama i skandiranju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP