Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REGANE, SRBINE!

RODILA SE SINČINA: Tamnoputi fudbaler Čukaričkog i supruga novosađanka dobili prinovu

Autor: M. Zdravković | 13.02.2015 - 16:00:00h | Komentara: 6

Regan Obeng (20), internacionalac iz Gane i fudbaler Čukaričkog, postao je ćale. Novosađanka Slađana, njegova supruga, donela je na svet momčinu od 3.750 grama i 52 centimetra. Novorođeni Jordan Petar je naslednik sjajnog veziste koji nije skrivao sreću kada su mu sigrači iscepali majicu.

Stigla beba: Slađana i Regan

Stigla beba: Slađana i Regan

- Bio sam na treningu kada su mi javili da mi se supruga porodila. Bio sam presrećan što sam postao otac! Znao sam da će mi se Slađa poroditi u februaru i da ću tada biti na priprema kluba na Kipru. Voleo bih da sam sad uz ženu, ali fudbal je moja profesija, moram da zaradim za svoju porodicu - ističe Regan u razgovoru za „Alo!“.


Dobio sam ime po Ronaldu Reganu!


Fudbaler Čukaričkog ima zanimljivo ime, koje je dobio po nekadašnjem američkom predsedniku.
- Otac mi je dao ime baš po Ronaldu Reganu. Volim svoje ime, pogotovo što u Gani nema mnogo momaka koji se tako zovu - otkriva Obeng.

- Ko je prvi saznao da si postao tata?
- Najpre sam rekao sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću, koji mi je kao otac. Želeo sam da on to prvi sazna, a nakon toga i saigrači. Svi su mi od srca čestitali. Iscepali su me skroz, a Matijašević, koji je sada postao „deda“, častio je sve u hotelu.

- Otkud tako neobično ime za sina - Jordan Petar?
- Volim ime Jordan. Oduvek sam znao, ako ikada budem imao sina, da će se zvati upravo tako. A Petar, to je bila želja moje tašte, a i zato što se tako zove moj saigrač Bojić. Voleo bih da moj sin bude snažan kao on jednog dana.

Slavlje po našim običajima

Slavlje po našim običajima


- Znači fudbaler... A za koju bi reprezentaciju Jordan Petar Obeng zaigrao jednog dana - za Ganu ili Srbiju?
- Ako bude bio fudbaler, pustiću ga da sam odluči. Koja god da bude njegova želja, ja ću ga podržati.

Jedan od najboljih Brđana: Obeng

Jedan od najboljih Brđana: Obeng


- Supruga je Novosađanka, što znači da si i ti sada naš. Osećaš li se kao Srbin?
- Da, sigurno. Još sada, kada sam ovde dobio sina, potpuno se osećam kao vaš zemljak.

- Je l’ Slađana videla Ganu, tvoje rodno mesto?
- Još nismo bili u mojoj domovini. Možda ćemo ići sledeće godine. I to sve troje. Moja mama jedva čeka da vidi unuka. Videla je slike Jordana i ne može da dočeka da ga vidi uživo - zaključuje Obeng.

Želim Kup Srbije za sina!


Regan Obeng želi da podari trofej Čukaričkom na proleće.
- Očekujem da uđemo u finale Kupa i da ga osvojimo. To želim za svog sina! A što se Superlige tiče, daću sve od sebe da Čukarički sezonu završi među tri najbolje ekipe. Imamo dobar i kvalitetan tim, dobru organizaciju i u klubu je porodična atmosfera. Takva kombinacija će nam sigurno doneti dobre rezultate - uverava Regan.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 13.02.2015 18:30h

    nisam nacionalista a ni rasista ali je zalosno sta nase devojke rade sa saku dolara mjenjaju sve,jelena srpkinja se udala za seika da siri tudju vjeru,ova za crnca a sta je sa nasim srpskim momcima zasto se za njih neudaju da sire srspstvo i pravoslavlje,nadam se da cete vec jednom objaviti moj komentar ako ste vec objektivni....

  • mix Vreme: 13.02.2015 18:55h

    Srecno mami i tati i da ih sincic obasja radoscu i uspesima u zivotu. Naravno, da bude veliki fudbaler i da igra u Mancester Junajtedu i za Srbiju!!!

  • Dusan Vreme: 13.02.2015 23:14h

    @Miki, i onda ako se udala za njega , sta nasi znaju da sede po ceo dan po kaficima, da sede i nista ne rade,gledaju za drugim zenama, setaju pederuse i kad sednu za sto izbace arsenal kljuceva telefona cigareta i sta kojesta jos,a kukaju kako je lose u Srbiji, nek su zivi i zdravi....

  • Lili Vreme: 14.02.2015 02:58h

    Pa kako da se ne udaju za strance em su vecinom uspjesni i rade za svoje porodice a nazalost Na prostorima bivse Juge cjelokupne sad je svaki drugi nekako nastran tj homoseksualac ili biseksualac i eto zene hoce muskarcine a ne p,,,,,,,e zato nista nije cudno neka im je sa srecom

  • @ Miki Vreme: 14.02.2015 10:30h

    Najviše volim te koji napišu "nisam nacionalista, ni rasista", a onda gledaju nečiju naciju, veru ili boju kože. Nepismena osobo, čim ti pričaš o tome - jesi i nacionalista i rasista. Uzgred, kada muškarac smuva strankinju, svi vi "nisam nacionalista, ni rasista" aplaudirate! Čestitke Reganu i njegovoj supruzi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP