Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PALA ZASTAVICA

ROK ISTEKAO: FS Albanije nije poslao imena navijača koji bi došli u Srbiju!

Autor: D. Bužić | 10.10.2014 - 14:52:00h | Komentara: 1

U petak u 14 sati istekao je rok do kog su predstavnici FS Albanije morali da pošalju imena i prezimena nosioca ulaznica (za 1.125 ljudi) za predstojeći meč sa Srbijom 14. oktobra.

Navijači  Albanije

Ne dolaze: Navijači Albanije | Foto: Profimedia

Kako alo.rs saznaje, do tada nikakav dokument nije stigao iz FS Albanije, niti se čelnicima naše "kuće fudbala" bilo ko obratio usmenim putem. Samim tim u FSS su, nakon razgovora sa predstavnicima MUP, procenili da ne postoje bezbednosni uslovi da se utakmica povećanog rizika održi u prisustvu gostujućih navijača.

Inače, zahtevi koje je FSS prosledio FS Albanije, po pittanju dostavljanja imena i prezimena ljudi koji bi doputovali na utakmicu, u skladcu su sa propisima UEFA, članom 16. UEFA pravilnika o bezbednosti.

"Kada okolnosti to zahtevaju, organizatori meča i oba Saveza ili kluba, moraju da dostave podatke o broju prodatih ulaznica uključujući i imena i adrese svih nosilaca karata. Za inostrane utakmice, karte se moraju dati samo onima koji daju svoja imena, adrese, brojeve pasoša i, eventualno ukoliko je moguće, podatke o detaljima putovanja oko dolaska i povratka svojih navijača. Sve informacije o gostujućim navijačima koji dolaze bez karata moraju se dostaviti vlastima države u kojoj se igra meč, kao i UEFA administraciji."

FSS će, kako smo i ranije najavli, zahtevati da FS Albanije vrati 1.125 dodeljenih karata za gostujuće navijače.

Poslednji komentari
  • magla Vreme: 10.10.2014 17:46h

    Naravno da nema dosije kada je decko prodavac magle u 30god.Od stadiona video je Cair u Nisu i na zenskom rukometu ispred maloletne dece i roditelja glumio huligana a tamo gde su pravi huligani ne postoji...sedi kuci slika se za fb,radi sklekove na kisi,laze ljude da je u nekoj jedinici a isterali ga iz sestomesecnih ugovoraca...lik je totalno nebitan tamo odakle je takoreci ne postoji,da nije facebooka on ne bi imao svoj identitet tako molim sve ustanove koje organizuju "drustveno korisne radove" da pokupe ovakve likove sa viskom vremena i energije i iskoriste to u humanitarne svrhe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP