Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLAVIŠA STOJANOVIĆ NA PRVOM TRENINGU ZVEZDE

Roker za sada samo snima!

Autor: Ekipa Alo! | 27.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Slaviša Stojanović, novi trener Zvezde, odradio je juče pre podne prvi trening sa svojim novim timom na pripremama u Sloveniji.

Budno motri  na svoje pulene:  Slaviša  Stojanović

Budno motri na svoje pulene: Slaviša Stojanović

Doduše, slovenački stručnjak je bio samo posmatrač, jer je odabrao da Bratislav Živković, jedan od pomoćnika u stručnom štabu, vodi i trening, ali i prijateljski meč, koji su crveno-beli dobili sinoć protiv Krke iz Novog Mesta rezultatom 1:0.


Stigao i trojac iz Brodarca!


Trojica omladinskih fudbalera petoligaša Brodarca u sredu doputovali u Sloveniju na pripreme Crvene zvezde. Radi se o golmanu Nikola Tošeski i vezistima Nikola Ilić i Mladen Lukić, igračima rođenim 1995. godine Kako navode iz crveno-belog tabora, oni nisu u konkurenciji za prvi tim, već će ukoliko budu zadovoljili, biti deo podmlatka Zvezde.

Gol odluke deo je Stefana Mihajlovića u 64. minutu. Novi trener crveno-belih je, posle pozdravnog govora, budnim okom pratio svaki potez svojih fudbalera, ali se nije oglašavao, već je, verovatno, za sebe sabrao utiske i danas će ih sigurno predočiti igračima na prvom treningu, koji će u voditi samostalno.

Zvezda je, u međuvremenu, dovela na probu još jednog egzotičnog tamnoputog fudbalera, koji će tek danas odraditi prvi trening.
Izvesni Elhađ Osman Beri (21), poznatiji kao Pato sa Gvineje (?!), novo je lice na pripremama u Sloveniji. Momak koji navodno može da pokrije sve pozicije u napadu (špica, polušpica i oba krila) narednih dana biće na probi sa zadatkom da se nametne novom šefu struke Slaviši Stojanoviću.

Beri je, inače, član estonske ekipe Tameka u koji je stigao u leto 2012, a na šest utakmica postigao je četiri gola i izborio se za trogodišnji ugovor. Zimus je prosleđen na pozajmicu Kavali, grčkom drugligašu u kojem je bio sasvim dobar, pa je na 19 mečeva šest puta tresao mreže rivala i upisao još tri asistencije. Prema podacima sa „transfermarkta”, Osman Beri vredi oko 300.000 evra, što nije mala lova, ako imamo u vidu besparicu u kojoj se nalazi beogradski klub.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP