Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRIMADONA

Ronaldo hoće sve!

Autor: M. Zdravković | 05.08.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Kristijano Ronaldo zaista veruje da je najbolji na svetu i da treba da dobije “zlatnu loptu”, a da bi do nje došao, Portugalac smatra da mora da ima i još veću moć na terenu i u svlačionici madridskog Reala. Zato je čelnicima „kraljevskog kluba“ nedavno postavio gotovo nemoguće zahteve kako bi produžio ugovor i ostao na “Santijago Bernabeuu”.

Nije tražio još samo „nosorozi i žirafe”: Kristijano Ronaldo

Nije tražio još samo „nosorozi i žirafe”: Kristijano Ronaldo | Foto: AP

Portugalac samo što još nije tražio da mu Madriđani obezbede “nosorozi i žirafe” pošto je, najpre, poželeo da osigura titulu najplaćenijeg igrača Reala i zahtevao nedeljna primanja u iznosu od čak 370.000 evra! Spomenimo da Ronaldo trenutno zarađuje upola manje novca, ali ga vređa i to što će i Geret Bejl, koji uskoro treba da dođe u Madrid, biti plaćen isto kao on, pa želi da se dodatno opari i čisto da pokaže Velšaninu ko je tata u svlačionici.


Prelazi u Real: Geret Bejl

Prelazi u Real: Geret Bejl | Foto: AP

Ali, to nije sve... Ronaldo je pred upravu Madriđana postavio i jedan zaista nebulozan zahtev. Portugalac, naime, želi da klub u budućnosti igra više za njega, kako bi on ponovo postao zvanično najbolji igrač planete (?!). A kao šlag na tortu, želi da deo procenta zarađenog od reklama kluba u Aziji i SAD ide upravo u njegov džep. Dakle, da mu Real daje još para, na onu basnoslovnu platu koju zahteva da dobije.


Žoze Murinjo

Žoze Murinjo

Možda je sada jasno zašto do dogovora o produžetku saradnje nije došlo ranije, a pitanje je da li će uopšte i doći, jer Ronaldo možda više i nije potreban Madriđanima imajući u vidu da im prethodne sezone nije doneo ništa od onoga za šta je debelo plaćen. Baš zato, realno je da ga Madriđani ovog leta puste niz vodu i zvaljaju bogatunima iz Monaka i PSŽ-a, koji bi ga rado dočekali i dali mu sve što želi, pa čak i “nosorozi i žirafe”.
 

Murinjo: Trenirao sam pravog Ronalda!


Portugalac Žoze Murinjo ne može izgleda da svari zemljaka, za koga veruje da ga je izdao u Madridu. Zato ga je novi menadžer Čelsija pecnuo u jednom intervjuu.
- U svojim tridesetim godinama trenirao sam Ronalda. I to ne ovog Kristijana, nego pravog, Brazilca Ronalda - rekao je Specijalni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP