Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRNA GORA - RUSIJA

Ruski golman pogođen bakljom u glavu, utakmica prekinuta (VIDEO)

Autor: Agencije | 27.03.2015 - 21:43:00h | Komentara: 0

Fudbalska utakmica Crne Gore i Rusije definitivno je prekinuta u 67. minutu. Nemački sudija Denis Ajtekin odlučio je da igrače pošalje u svlačionicu nakon novog incidenta na terenu.

Igor Akinfejev Rusija Golman

Igor Akinfejev | Foto: Profimedia

Uhapšen navijač koj je

gađao Akinfejeva bakljom!

Crnogorska policija uhapsila je navijača, koji je tokom kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u Podgodici između reprezentacija Crne Gore i Rusije, pogodio golmana gostujuće ekipe Igora Akinfejeva, javila je Ruska novinska agencija TASS.

Fudbalsku utakmicu Crna Gora - Rusija u Podgorici obeležila su dva incidenta. Prvi se dogodio u toku prvog poluvremena kada je golman gostujuće reprezentacije pogođen bakljom u glavu, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Utakmica je bila prekinuta na više od pola sata, a onda je nastavljena.

Međutim, u drugom poluvremenu dogodio se novi incident, kada je pogođen još jedan ruski igrač, pa je meč ponovo prekinut u 67. minutu!

Posle dosuđenog prenala za Rusiju kojeg nije realizovao Širokov, došlo je do koškanja igrača dva tima, a ruski reprezentativac Kombarov pogođen je tvrdim predmetom sa tribina.

Usledila je potom i tuča navijača dva nacionalna tima na tribinama Gradskog stadiona.

Kako se to dogodilo, nemački sudija Denis Ajtekin je rešio da utakmicu definitivno prekine i pošalje igrače u svlačionicu.

Utakmica G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope izmedju Crne Gore i Rusije počela je u 20.45 sati, a prekinuta je u 67. minutu pri rezultatu 0:0.

Ranije večeras u centru Podgorice došlo je do incidenata, kada se grupa od pedesetak navijača Rusije okupila na Trgu republike, gde je jedno vreme pevala ruske pesme, a potom pokušala da zapali zastavu SAD, što je sprečila policija.

Crna Gora Rusija Iznošenje povređenog golmana Akinfejeva

Akinfejev prevezen u bolnicu | Foto: Tanjug/AP Risto Božović

Sa trga se moglo čuti i skandiranje "Rusija i Srbija, braća zauvek". Zatvoreno je više ulica u centru grada, a zbog važnosti utakmice policija je preduzela opsežne mere bezbednosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP