Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODGOVORIO NA KOKEZINE PROZIVKE

Ružić: Nisam bio nekulturan
prema čelnicima Zvezde!

Autor: Tanjug | 25.05.2013 - 16:44:00h | Komentara: 0

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Branko Ružić demantovao je danas tvrdnje potpredsednika Crvene zvezde Slaviše Kokeze da se nakon pobedonosnog pogotka crno-belih u minulom večitom derbiju ponašao nepristojno i nekulturno prema rukovodećim ljudima crveno-belih.

Branko Ružić,  potpredsednik  kluba, već desetak  dana nagovara  Krstajića da  se vrati, iako  ga je Đura oterao  krajem 2011. g

"Insinuacije su i besmislice da sam se na nekulturan način ophodio bilo kada i prema bilo kome, a naročito ne prema predstavnicima večitog rivala, što i oni sami znaju", rekao je Ružić.

Ružić je "apelovao na sve koji žele da vrate odnose dva nacionalna prestižna sportska brenda u mulj i blato, da to ne čine zbog Srbije i armije poklonika fudbala".

"Derbi je završen pre tačno nedelju dana. Lako je prepoznati motive diskreditacije i nakon tako dugog roka. Sport je sfera koja spaja i na taj način je sagledavam", poručio je Ružić.

Kokeza je dan posle derbija izdao saopštenje u kojem je optužio Ružića za nepristojno i nekulturno ponašanje, a danas je u jednom dnevnom listu ponovio te optužbe.

Partizan je u 144. večitom derbiju pobedio 1:0 golom Miloša Jojića u 90. minutu, posle čega je osvojio šestu uzastopnu titulu, ukupno 25. i izjednačio se sa Zvezdom po broju trofeja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP