Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZBOG MINISTARSKE FUNKCIJE

Ružić podneo ostavku u Partizanu!

Autor: P.M. | 20.09.2013 - 23:52:00h | Komentara: 1

Branko Ružić podneo je ostavku na funkciju potpredsednika Partizana, saopštio je Upravni odbor kluba iz Humske nakon 27. sednice koja je sinoć održana uz prisustvo sportskog menadžmenta crno-belih.

Branko Ružić

Branko Ružić | Foto: FoNet

Ružić je kao razlog za takvu odluku naveo njegovo imenovanje na ministarsku funkciju u Vladi Srbije, zbog čega mu nije dozvoljeno da sedi u potpredsedničkoj fotelji crno-belih.


- Potpredsednik kluba gospodin Branko Ružić izvestio je da je zbog imenovanja na ministarsku funkciju u Vladi Republike Srbije onemogućen da dalje obavlja funkciju potpredsednika i zatražio od Upravnog odbora da u primerenom roku izvrši izbor drugog potpredsednika kluba. Upravni odbor je takođe razmatrao ostavku potpredsednika gospodina Mileta Jovičića, ponuđenu na prethodnoj sednici. Upravni odbor nije prihvatio ostavku, i zatraženo je od gospodina Jovičića da nastavi da vrši funkciju potpredsednika, što je on prihvatio - navodi se u saopštenju Partizana.

Takođe, crno-beli poručuju da u klubu postoji potpuno jedinstvo oko ostvarivanja ključnih strateških i takmičarskih ciljeva kluba, a predsednik Dragan Đurić je zatražio još veću aktivnost na realizaciji ciljeva.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 21.09.2013 08:39h

    Branko Djuricu PUSTEN SI NIZ VODU..ode zaledjina u Evropu,a mi zbog takvih ko sto si ti i dalje se dicimo osvajanjem sklj prvenstva i pobedama nad onima koji nemaju para. uhvati se s Toletom za ruke pa pravac 29ti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP