Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN ZAPOČEO PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

S verom u Boga, na triplu krunu!

Autor: V. Nestorović | 16.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

S verom u boga, tripla kruna mora biti Partizanova! Crno-beli su se okupili u Zemunelu na početku priprema za narednu sezonu, a trener Milinković trenutno na raspolaganju ima 23 fudbalera, računajući i do sada najveće pojačanje u ovom prelaznom roku Valerija Božinova.

Trener  Milinković je  najavio nova pojačanja

Trener Milinković je najavio nova pojačanja | Foto: Marko Metlaš

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Partizan će igrati 11. jula protiv Čukaričkog u Superkupu Srbije, a glad za trofejima u tom takmičenju, ali i Kupu i domaćem prvenstvu najavio je potpredsednik kluba Milorad Vučelić:


- Želimo da izneverimo olimpijsko načelo da je važno učestvovati, jer ćemo u svako takmičenje ući sa jednom mišlju, da trijumfujemo. Klub je iznad svih, koliko god golova postigli ili titula osvojili. Upravni odbor stoji iza vas, a ako učinimo sve što je u našoj moći, onda će nam i Bog pomoći - rekao je Vučelić.

Za razliku od prethodne sezone, u redovima crno-belih nema više Volkova, Drinčića i Saše Markovića, stigli su Jevtović, Trujić i Božinov, a trener Milinković najavljuje i nova pojačanja.

Sve mu je lepo objasnio:  Vučelić i Božinov

Sve mu je lepo objasnio: Vučelić i Božinov

 
- Biće još pojačanja. Za sada sve ide onako kako smo i priželjkivali, tako da je realno da u narednim nedeljama bude novih potpisa - rekao je Milinković i dodao da će klub učiniti sve da Živković ostane crno-beli.

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana


Crno-beli na prvi deo priprema putuju sutra na Taru (22. juna je žreb u Nionu za kvalifikacije za Ligu šampiona), gde će odigrati jedan pripremni meč. U Beograd se vraćaju 25. juna, gde će tri dana kasnije odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a potom putuju na Pohorje, u Sloveniji, na drugi deo priprema.
Na Pohorju će boraviti od 29. juna do 9. jula i tamo će odigrati tri pripremna meča, a imena protivnika će biti naknadno saopštena.

Božinov prva zvezda


Na prozivci crno-belih juče je prva zvezda bez sumnje bio Bugarin Božinov, a pored njega tu su još bili: Lukač, Kljajić, Marinković, Ninković, kapiten Saša Ilić, Babović, Lukić, Luka, Bogosavac, Kojić, Ostojić, Aškovski, Petrović, Balažic, Jevtović i Vulićević, a iz omladinskog pogona su priključeni Grbović, Perišić, Damnjanović i Golubović (1995. godište), kao i Čermelj (1998), i Bošnjak (1999).

Poslednji komentari
  • zalecare Vreme: 16.06.2015 12:11h

    Igrač na štoperu o kojem se pričalo da će na pozajmicu u Partizan jer Li Adi iz dinama Zagreba. Bivši igrač Zvezde

  • Mix Vreme: 16.06.2015 22:03h

    Koji si ti tovar! Zahvali se svom halapljivom ocu a i ti nisi nista bolji. Je li vidis sad gde je Andrija stigao sada? Da li ti to nesta govori? Nikad od tebe biti igraca nece! Napra io si tesku, uzasnu gresku sto nisi potpisao za svoj klub. Sad si na .ivou obicnog gledaoca a Andrija razvaljuje i vec je nabio svoju cenu na 10 milki!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP