Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDIN STRATEG SE PRIBOJAVA

Sa Pinto: Zabrinut sam, igrači su dekoncentrisani

Autor: M. Grujić | 10.05.2013 - 15:16:00h | Komentara: 0

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto nije zadovoljan radom njegovih pulena prethodnih nedelja, što ga dodatno brine zbog toga što je večiti derbi za nedelju dana.

Rikardo Sa Pinto

Rikardo Sa Pinto | Foto: Marko Metlaš

 Crveno-beli dočekuju OFK Beograd, u poslednjoj proveri pred utakmicu sa Partizanom.

"Prva stvar je moj tim koji mora biti maksimalno koncentrisan i fokusiran ukoliko želi da pobedi protiv OFK Beograda. Kada sam došao u klub, ekipa je radila napornije i kvalitetnije nego sada kada smo mnogo bliže cilju. Ne dopadaju mi se neke stvari koje sam video na treninzima u protekloj nedelji. Momci nisu fokusirani i koncentrisani kao što su to bili ranije. To sam primetio ne samo u svlačionici već i u gradu, ulici... Nadam se da grešim, i da će me igrači demantovati", rekao je Sa Pinto i dodao:

"Čeka nas nova teška utakmica protiv tima koji je u protekla četiri kola ostvario pozitivan učinak i zabeležio tri pobede i samo jedan poraz. Nalaze se na šestom mestu na tabeli, što govori o tome da nemaju imperativ osvajanja bodova, i odigraće utakmicu bez pritiska. Naš cilj je poznat, to su tri boda koja su nam neophodna da bismo i dalje bili u situaciji da sami rešavamo pitanje šampiona",  kazao je Portugalac.


Sa Pinto se na sve načine trudi da igračima objasni da moraju prvo da misle na utakmicu sa OFK Beogradom, a tek onda o derbiju.

"Moji igrači, ponavljam još jednom, imaju odličnu priliku da urade sjajnu stvar, za klub, navijače i za sebe. Naveo sam im primer iz portugalskog prvenstva, u kome je Benfika neočekivano remizirala sa Eštorilom, i dovela sebe u situaciju da umesto sa četiri boda prednosti, u Porto otputuju sa samo dva, čime su otvorili mogućnost najvećem konkurentu da ih u direktnom duelu prestigne u borbi za titulu. Ne vidim bolji primer kako bih svojim igračima objasnio da ne smeju da misle na susret sa najvećim rivalom, već da ostanu fokusirani samo na utakmicu sa OFK Beogradom.", zaključio je Portugalac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP