Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ DAJE PODRŠKU TRENERU PARTIZANA

Sa verom u Vermeza!

Autor: Ekipa Alo! | 10.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Samo dva boda iz tri utakmice uzburkala su brod Partizana, koji je do reprezentativne pauze sigurno plovio ka šestoj uzastopnoj tituli, ali u redovima srpskog šampiona ne brinu da će mirno more naići već posle utakmice sa Javorom. Crno-beli na osam kola do kraja imaju prednost od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu iako su u jednom trenutku bili na plus 11.

Ljubiša Tumbaković daje podršku treneru Partizana

Ljubiša Tumbaković daje podršku treneru Partizana | Foto: Marko Metlaš

- Normalno je da smo zabrinuti, imali smo vrlo značajnu prednost od 11 bodova. Istina je da smo našim direktnim rivalima dali laku šansu, ipak, svesni smo situacije i da je utakmica sa Javorom koja nam predstoji najznačajnija za nas u prvenstvu. Sve ćemo da učinimo da maksimalno spremni dočekamo taj meč, naročito na psihološkom planu - kaže sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.


Lazar se vraća za nedelju dana
 

Tumbaković je otkrio i kakav je status Lazara Markovića, koji se oporavlja od povrede u engleskom Votfordu.
- Imao sam razgovor sa doktorom, Lazar je u završnoj fazi rehabilitacije. Danas bi trebalo da odradi test opterećenja, koji će dati poslednju sliku o njegovom statusu i oporavku. Očekujemo da se za nedelju dana vrati u Srbiju i priključi treninzima.

Trener Partizana Vladimir Vermezović pred trening je na pitanje o njegovoj smeni dao odgovor da “zna ko je sa kim pričao i kome je i gde je šta i kad nuđeno”, međutim, Tumbaković tvrdi da se o promeni na klupi uopšte nije pričalo.

- Uopšte se ne postavlja pitanje poverenja Vermezoviću i kompletnom stručnom štabu. Mi imamo jasno definisanu ideju ko treba da završi posao započet u junu. Otkad sam ja ovde, nije se pregovaralo ni sa jednim trenerom ili eventualnom zamenom, tako da na tu temu uopšte ne treba da pričamo - poručio je Tumbaković.
Sportski direktor Partizana se ne libi da kao bivši proslavljeni stručnjak crno-belih uputi i po koji savet Vermezoviću.

- U svakom momentu sam mu na usluzi, radili smo i pre zajedno. Vrlo je značajno da u ovakvim situacijama trener pokaže pravu vrednost jer se tu i definiše kvalitet u trenerskoj struci. Dobri treneri uvek pronađu rešenje u kriznim momentima - zaključio je Tumbaković.

Vermezović: Nadam se da se navijači neće okrenuti protiv nas


Trener Partizana Vladimir Vermezović poručio je igračima da se okrenu predstojećim izazovima nakon serije od tri utakmice bez pobede.
- Rekao sam igračima da zaborave Vojvodinu i izvuku pouke. U subotu je nova prilika za dokazivanje, ne smemo da živimo u prošlosti jer imamo zavidnu prednost i sve zavisi od nas. Bilo je lepo na plus 11, nezgodno je što su kiksevi došli u seriji. Nadam se da se navijači neće okrenuti protiv nas, iako razumem njihovu trenutnu reakciju - rekao je Vermezović.

Poslednji komentari
  • jadbg Vreme: 10.04.2013 08:38h

    Ljubiša Tumbaković je pravi gospodin, pa radi mira u kući, neće da govori loše o Vermezovićevom radu i njegovim rezultatima.Ne želi da diže tenziju, jer bi se ona prenela na igrače i skrenula sa fokusa a to je priprema za narednu utakmicu.Svima je jasno u Partizanu da Vermezović nije sposoban da vodi tim i da je on bio nužno zlo posle odlaska Granta.Sada se traži adekvatno rešenje a dok se ne nađe mora da se istrpi Vermezović pa šta god da se desi.Navijačima ostaje samo nada da će se rešenje brzo naći radi boljeg fudbala koji će doneti novi trener svojim dolaskom.Time će dobiti i mladi igrači Partizana jer će moći nešto da nauče a samim tim i da se bolje prodaju.Vreme teče.....dani čika Crnog su odbrojani...ostaje samo da se sačeka novi trener.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP