Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN MINIMALCEM SLAVIO PROTIV JAVORA U IVANJICI - 1:0 (1:0)

Sad i „grobari” viču: TOLE, LOPOVE!

Autor: D. Ostojić | 13.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Danko Lazović je ostavio Partizan u trci za titulu! Golom u nadoknadi prvog poluvremena u Ivanjici srušio je Javor (1:0) za nova tri boda, čime su crno-beli održali korak u šampionskoj trci sa prvoplasiranom Zvezdom.

Jedini strelac  na meču bio je  Danko Lazović u  nadoknadi prvog  poluvremena

Jedini strelac na meču bio je Danko Lazović u nadoknadi prvog poluvremena | Foto: M. Cvetković

Interesantno je da su ogorčeni navijači šampiona juče prvi put skandirali protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića.
Naime, sredinom prvog poluvremena okačena je parola: „Rent-a Tole“, a onda se začulo i skandiranje koje je već tradicionalno, godinama unazad, bilo deo repertoara „delija“: „Tole, lopove“.

Isti stihovi čuli su se i posle utakmice, dok su „grobari“ izlazili sa terena kraj Moravice. Inače, podsećanja radi, pre manje od godinu dana navijači crno-belih takođe su skandirali Toletu, ali u pozitivnom kontekstu, pa su čak za proslavu titule na JNA napravili i zastavu sa njegovim likom.

A nekada su voleli Toleta

A nekada su voleli Toleta | Foto: Marko Metlaš


Što se tiče samog meča, pored gola Danka Lazovića interesantno je i da je isti igrač napustio utakmicu u 55. minutu zbog povrede, a za njim je iz igre izašao i golman Milan Lukač, takođe zbog povrede.

Partizan je sve vreme imao inicijativu, čak mu je i poništen gol (opravdano) zbog ofsajd pozicije Lazovića u 42. minutu. Sjajne šanse imao je i Škuletić u 58. minutu i u nadoknadi vremena, ali nije uspeo da ubaci loptu u gol.

„Grobari” u Ivanjici

„Grobari” u Ivanjici


Što se tiče Ivanjičana, najbliži izjednačenju bili su u 79. minutu, kada je odličan šut Miloškovića odbranio Lukač, koji je tada još bio u igri.
U narednom kolu Partizan dočekuje Jagodinu, dok Javor gostuje Radu.

Nikolić ljut na napadače i rezerve!


Marko Nikolić, trener Partizana, posle meča je bio ljut na svoje napadače, ali i rezerve koje su ušle u igru u nastavku.
- Ono što me ljuti je realizacija mojih igrača. Nakon mnogo šansi postigli smo samo jedan gol. Moglo je lako da dođe do izjednačenja. Takođe, igračima sa klupe zameram što svojim ulaskom u igru moraju da donesu pozitivnu promenu, a ne obratno. Ipak, osim problema sa realizacijom očigledo je da smo ponovo u pravom ritmu - izjavio je Nikolić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP