Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIKOLA NINKOVIĆ OČEKUJE DA ZABLISTA OVE SEZONE

Sad ili nikad!

Autor: Ekipa Alo! | 29.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Navijači Partizana već dugo čekaju proboj Nikole Ninkovića od kojeg se poslednje tri godine očekuje da eksplodira poput Lazara Markovića sa kojim je i prekomandovan u prvi tim.

Nikola Ninković

Nikola Ninković | Foto: Marko Metlaš

Popularni Džigi se zatim razboleo od mononukleoze, bio je i povređen, a onda je zbog ponašanja bio u drugom planu kod trenera Vladimira Vermezovića. Veruje se da će Ninković sledeće sezone konačno pokazati koliko vredi i zbog čega je interesantan evropskim gigantima.


- Zadovoljan sam samim tim što sam već tri godine u Partizanu, imam tek nepunih 19 godina, ali iskreno, nisam baš zadovoljan kako se sve razvijalo poslednje dve godine. Bio sam povređen, bio sam bolestan, ali nadam se da je ovo sezona u kojoj bi trebalo da počnem da igram više. Zaboraviću šta je bilo, okrenuti se novoj sezoni i nadam se da ću konačno biti standardan - rekao je Ninković na pripremama Partizana u Pohorju.

Mladi fudbaler je shvatio da se samo radom može nametnuti novom strategu Vuku Rašoviću. Ninković je svestan šta mora da popravi, kako bi imao obezbeđeno mesto u startnoj postavi.

„Nadam se da je ovo sezona u kojoj bi trebalo  da počnem da igram više”, rekao je  prvotimac Partizana

„Nadam se da je ovo sezona u kojoj bi trebalo da počnem da igram više”, rekao je prvotimac Partizana | Foto: Marko Metlaš

 
- Do sada sam radio dobro, mislim da je trener zadovoljan. Jakim treninzima jedino sebe mogu da ubacim u prvi plan. Šef od mene najviše traži da popravim defanzivu. Mislim da sam dosta popravio ponašanje i maksimalno se trudim da napredujem na oba polja. Ne mogu još da kažem da li zaslužujem mesto u startnoj postavi - iskren je Ninković.

Trener Vuk Rašović rekao je još na Zlatiboru da je Ninković jedan od igrača od kojeg očekuje da nasledi nosioce igre Partizana, poput Saše Iliće.
- Jasno mi je da trener želi od nas (Mitrović, Pantić) da nasledimo iskusnije igrače - kaže Ninković.

Mitrović vuče „valjak” u Ligu šampiona


Ninković ima samo reči hvale za Aleksandra Mitrovića, od kojeg mnogi očekuju da poput Klea uvede Partizan u Ligu šampiona.
- Po kvalitetu Mitrović sigurno može da isto to učini. Ipak, ne bih da ga poredim ni sa kim, jer mislim da je on jedan i drugačiji od svih napadača koji su igrali u Partizanu. Može da vuče lokomotivu koja će ući u Ligu šampiona.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP