Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENO-BELI VEČERAS U 1. KOLU SUPERLIGE DOČEKUJU NIŠLIJE

Sad Zvezda ne da titulu!

Autor: M. Rangelov | 09.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Posle duge pauze, vreme je za fudbal. Doduše, onaj domaći, od kojeg smo svi digli ruke odavno, ali ljudski je nadati se da će ove sezone biti bar za nijansu bolji.

Kapiten želi  duplu krunu:  Nenad Milijaš

Kapiten želi duplu krunu: Nenad Milijaš | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naime, već danas „bubamara“ će se ponovo zakotrljati na terenima širom Srbije. Šampion Crvena zvezda u izazove Superlige kreće sa novim trenerom, ali sa potpuno istim ambicijama. Nenad Lalatović je na klupi crveno-belih zamenio Slavišu Stojanovića, a vatreno krštenje imaće večeras na „Marakani“ u duelu sa neugodnim Radničkim iz Niša (19.30, „Arena sport“).


- Nemam tremu, ja sam već 18 godina ovde, osećam se kao kod kuće. Najbitnije je da srušimo nezgodnu tradiciju. U mečevima koji otvaraju prvenstvo u prethodnih 12 sezona Zvezda je slavila samo dva puta. Nadam se da ćemo to popraviti, to je primarni cilj. Nažalost, iz dobro poznatih razloga nećemo moći da računamo na novajlije. Igrači koji počnu meč su u ovom trenutku naših najboljih 11. Siguran sam da će oni dati 200 odsto svojih mogućnosti i verujem da ćemo ostvariti pobedu. Radnički iz Niša je iskusna ekipa predvođena odličnim trenerom, znaju da igraju na rezultat. Zbog toga moji momci moraju da nametnu svoj ritam od prvog minuta - jasan je Nenad Lalatović.

Zvezda je titulu  overila protiv  OFK Beograda

Zvezda je titulu overila protiv OFK Beograda | Foto: Aleksandar Dimitrijević


U duelu sa Nišlijama, Zvezdinom odbranom komandovaće iskusni Savo Pavićević.
- Prva utakmica u sezoni je uvek najteža. Očekuje nas nezgodan protivnik, mislim da su ove sezone bolji nego prethodne. Moramo da budemo koncentrisani i da od prvog sekunda damo sve od sebe - konstatuje štoper tima sa „Marakane“.

Izvesno je da će Lalatović na teren poslati istih 11 kao u prijateljskom meču sa BSK-om iz Borče. Očekuje se da takmičarsku sezonu započnu: Rajković (golman), Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš. Lazović (Jović), Savićević, Pečnik, Rakić.

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović | Foto: FoNet


Zdravstvenih problema ima samo Lazović, koji kuburi sa povredom zadnje lože. Ako ofanzivni vezista ne uspe da se oporavi do početka utakmice, priliku da zaigra dobiće talentovani Luka Jović.

Navijači crveno-belih najavili su da će ovosezonska premijera ujedno biti i proslava titule, pa nema sumnje da će na stadionu u Ljutice Bogdana večeras biti pravi fudbalski spektakl.

Crveno-beli bez devet novajlija


Zvezda je ovog leta dovela čak devet novih igrača, ali kako suspenzija FSS-a zbog dugovanja još važi, Lalatović u meču sa Radničkim neće moći da račun na Kahrimana, Planića, Despotovića, Avramovskog, Antića, Gavrića, Bosančića, Stefana i Predraga Đorđevića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP