Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIGERIJSKI NAPADAČ OLAKŠAO POSAO UPRAVI ZVEZDE

Salami se oženio i prebrinuo brigu!

Autor: M. Zdravković | 05.01.2015 - 18:30:00h | Komentara: 0

Gbolahan Fuad Salami (23), napadač fudbalske reprezentacije Nigerije, i buduće zimsko pojačanje Crvene zvezde, prebrinuo je glavnu brigu pred dolazak u besparicom opterećeni srpski klub. Čovek se oženio!

Mornar ili  kuvar?:  Salami se venčao u  neobičnoj svadbenoj odori

Mornar ili kuvar?: Salami se venčao u neobičnoj svadbenoj odori

Tako barem neće morati u budućnosti da “kamči” novac od čelnika kluba za svadbu, kao što je to nekada činio Darko Lazović, kada se pre godinu i po dana oženio usled besparice u Ljutice Bogdana, a čelnici kluba tada nisu imali da mu daju pare da organizuje svadbu.


Salami je novogodišnje praznike iskoristio kako bi se u Lagosu venčao sa izvesnom Opelojeru Surat Lolade. Ceremonija je održana u ekskluzivnoj “Glover memorijalnoj dvorani” u nigerijskoj prestonici, a novi napadač beogradskih crveno-belih je poručio da mu je brak priprema za velike trenutke koji mu slede u karijeri.

Zaljubljeni do ušiju: Gbolahan i Opelojeru

Zaljubljeni do ušiju: Gbolahan i Opelojeru


- Lepo je kada imate nekog tako posebnog u životu. Srećan sam, jer se tako nešto upravo dogodilo meni. Kada uz sebe imate dobrog životnog partnera, sve vam je lako u životu - poručio je Gbolahan Salami.

Ipak, videćemo koliko će im oboma biti lepo kada se presele u Beograd, s obzirom na ogromne finansijske probleme Crvene zvezde i neredovne plate koje primaju njeni fudbaleri. Salami se trenutno nalazi na pripremama sa nacionalnim timom za prijateljske mečeve protiv Obale Slonovače i Senegala, a trebalo bi u Beograd da doputuje sredinom januara, valjda sa mladom...

Lalatović proziva u četvrtak


Nenad Lalatović, trener Crvene zvezde, okupiće svoje fudbalere u četvrtak na prozivci pred nastavak sezone. Na prvom treningu sigurno će biti novajlije Dušan Anđelković i Aleksandar Luković, kao i iskusni vezista Saša Stojanović, koji je u petak postogao dogovor sa upravom crveno-belih, a uskoro se očekuje da bude kompletiran i dolazak Džoša Parkera iz Domžala, koji bi uz Salamija, trebalo oda bude glavni adut za proleće.

Đorđe Rakić i Goran Gogić među drugoligašima!


Napadač Đorđe Rakić (29) i vezista Goran Gogić (28) karijeru će nastaviti u ekipi Kuingdaoa, koja se takmiči u drugoj ligi Kine. Čalanovi šampionske generacije crveno-belih iz prošle sezone su sa ovim klubom dogovorili za ugovore do leta 2016. godine.
Inače, ovim transferima, nastavljena je praksa da igrači iz generacije koja je osvojila titulu minulog leta odlaze u drugoligaške ekipe, širom sveta. Nenad Milijaš je karijeru nastavio u turskom drugoligašu Manisi, dok je Dragan Mrđa igrač Omije, koja je ispala u drugu ligu u Japanu. Nejc Pečnik je nedavno otišao u Fukuoku, koji se takmiči takođe u drugoj ligi u zemlji izlazećeg sunca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP