Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ABIOLA DAUDA, FUDBALER ZVEZDE, ZA ALO!SPRINT:

Samo da je*eno odem iz Srbije!

Autor: M. Zdravković | 23.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nastavljaju se muke za Crvenu zvezdu i njene fudbalere, a najnoviji šok desio se juče ujutru, kada je Abiola Dauda, napadač ovog kluba, priveden na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla”, jer mu je istekla boravišna i radna viza u Srbiji?!

Nigerijac je  priveden na  beogradskom  aerodromu jer  mu je istekla  viza

Nigerijac je priveden na beogradskom aerodromu jer mu je istekla viza | Foto: Marko Metlaš

„Sram ih bilo sve, posebno rukovodstvo. Klub se raspada, a ja to neću više da trpim.
Nisam uhapšen, već priveden”

Nigerijac koji je krenuo na sunčanje u Budvu, bio je, naravno, rezigniran ovim događajem, a u razgovoru za ALO!SPRINT negira da je bio uhapšen.


- Nisam uhapšen, samo sam bio priveden od strane organa koji se bave pasoškom kontrolom.

U Zvezdi stalno zaboravljaju vize!?
Zvezdi ovo nije prvi put da se bruka, kada su u pitanju vize i putne isprave svojih inostranih prvotimaca. Slične propuste rukovodstvo crveno-belih pravilo je i tokom zimskih priprema u Sloveniji, kada nije izdejstvovalo potrebne vize Peruancu Arauhu i Nigerijcu Onjilu.

Kako neko može da prenese informaciju da sam uhapšen, kada su me posle provere vrlo brzo pustili, platio sam kaznu i sada čekam da napustim ovu zemlju - sa velikom gorčinom u glasu kaže Dauda.


Napadač srpskog šampiona posebno je besan na čelnike kluba sa „Marakane”.


- Znali su da mi viza ističe poslednjih nedelja, u par navrata sam ih sam podsećao na to, ali ništa nisu učinili da je produže. Sram ih bilo, njima neka je ovo na čast, da me zbog njih zaustavljaju kao kriminalca, proveravaju i kažnjavaju.

Deluje da Dauda jedva čeka da napusti Zvezdu, Srbiju i Beograd.
- Ma ne zanima me više ništa. Samo da pokupim svoj je*eni prtljag i odem iz ove zemlje što pre! Svi znaju šta se događa u Zvezdi i svi ćute. Klub je u velikoj krizi, a ja više ne mogu da trpim to i neću - poručio je Abiola Dauda, strelac 11 golova u sezoni na izmaku.

Saradnja na vidiku: Laković i Piksi

Saradnja na vidiku: Laković i Piksi | Foto: Aleksandar Dimitrijević

„Delije“ stopirale Piksija!

Dragan Stojković Piksi, legenda Crvene zvezde, definitivno neće sesti na klupu ovog kluba.


Da je ovo najrealniji ishod cele priče oko povratka nekadašnjeg predsednika na „Marakanu“ bilo je evidentno i proteklih dana, kada se gradom proširila informacija da „delije“ ne žele da ga vide u klubu, a ni blizu Ljutice Bogdana. Nije tajna da se Stojković burno rastao sa najvatrenijim pristalicama 2007. godine, kada je napustio klub, a kako se reč i mišljenje jedne od najbrojnijih navijačkih grupa u Srbiji ceni i poštuje čak i u ovim teškim vremenima, jasno je da su Stojkoviću odavno „zamandaljena“ vrata na najvećem srpskom stadionu.
Sam Piksi je poručio iz inostranstva da i dalje ima poziv svog nekadašnjeg kluba, ali da ga više zanima selektorski posao. Verovatno jer i sam zna da nije po ukusu „delija“.


- Ponudu sam dobio od ljudi bliskih novom rukovodstvu Zvezde, ali nisam detaljisao. Jasno je da na „Marakani“ ima dosta problema i potrebno je vreme da klub ponovo bude na jakim temeljima - rekao je za „Sport“ Stojković, koji, navodno, na stolu već ima ponude da preuzme reprezentacije Srbije ili Japana.

Lalatović čeka promociju!

Nenad Lalatović bi vrlo brzo, možda već danas, mogao da bude imenovan za novog trenera Crvene zvezde, umesto Slaviše Stojanovića. Na „Marakani“ su posle raskida saradnje sa trenerom koji im je doneo titulu razmišljali i o Simi Kruniću i Milovanu Rajevcu, ali se treneru Napretka, ipak, daju najveće šanse za posao.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 23.06.2014 14:54h

    Pa sta cekas kupi prnje i mars iz Srbije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP