Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ O MEČU OFK BEOGRAD - ZVEZDA

Samo da neko ne stopira istragu!

Autor: E. Selmani | 29.07.2015 - 08:00:00h | Komentara: 0

Fudbalski savez Srbije intenzivno proverava mutne radnje na utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde! To je potvrdio prvi čovek srpske kuće fudbala Tomislav Karadžić, koji je istakao da je istraga u toku i da komesar za integritet Milivoj Mirkov uveliko radi na tome.

„General Mirkov  uveliko radi na  slučaju“: Karadžić

„General Mirkov uveliko radi na slučaju“: Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

On je potvrdio da su tužilaštvu prosleđene informacije i o prošlosezonskim utakmicama Superlige koje je UEFA označila kao sumnjive, a da se među tim materijalima nalaze i podaci sa sumnjivog meča koji je odigran na Vračaru.
Da podsetimo, Zvezda je posle zaostatka od 0:2 u nastavku preokrenula na 6:2 protiv „romantičara“, a Karadžić tvrdi da spektakularni preokret crveno-belih nije gledao.


- Ja sam se juče vratio sa odmora, bio sam 17 dana i baš sam se lepo proveo. Bio sam na Žabljaku i u Budvi, a utakmicu između Zvezde i OFK Beograda nisam gledao. Imamo već neke podatke i saznanja. Informacije sa Vračara su prosleđene tužilaštvu, baš kao i prošlosezonske utakmice Superlige koje je UEFA proglasila sumnjivim. General Mirkov uveliko radi na tome. Nadam se samo da neko odozgo neće stopirati istragu. Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo - rekao je Karadžić za “Alo!”.
On je podsetio javnost da je za regularnost takmičenja u Superligi odgovoran potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza, koji je odskora na istoj funkciji i u FSS-u.

- Mesec dana pre početka Superlige smo pričali o regularnosti takmičenja. Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza zadužen je za regularnost, a ako opet to javnosti ne odgovara i traži se moja odgovornost, onda smo džabe krečili - rekao je predsednik FSS-a, koji je onda potkačio i Zvezdana Terzića.
- Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se to ne sviđa, ima pravo da saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće, a da ne odgovaraju za to. Meni je savest čista. Pojedincima je lakše da kažu da je Karadžić kriv, a da ne odgovaraju za svoje greške - poručio je Karadžić.

Na pitanje da li će meč na Vračaru biti samo jedna od mnogih stvari u srpskog fudbalu koja nikada nisu isterane do kraja, predsednik FSS-a je odgovorio da se nada da neće.

Šta sve tužilaštvo istražuje


Spartak - Donji Srem 3:2 (0:1)
OFK Beograd - Borac 1:0 (0:0)
Jagodina - OFK Beograd 5:3 (4:0)
Spartak - Čukarički 1:0 (1:0)
Spartak - OFK Beograd 1:0 (1:0)
OFK Beograd - Crvena zvezda 2:6 (2:0)

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP