Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BRAĆA SRNIĆ IZ ČUKARIČKOG, OSVAJAČI KUPA SRBIJE PORUČUJU:

Samo nas šeik može priuštiti!

Autor: M. Zdravković | 22.05.2015 - 15:30:00h | Komentara: 0

Srnići, blizanci Slavoljub (23) i Dragoljub (23), srušili su Partizan u finalu Kupa Srbije (1:0) i podarili Čukaričkom prvi trofej u klupskoj istoriji.

Čukino zlato:  Dragoljub (levo) i  Slavoljub (desno) Srnić

Čukino zlato: Dragoljub (levo) i Slavoljub (desno) Srnić | Foto: Marko Metlaš

Deca ponikla u Zvezdinoj omladinskoj školi, u kojoj su im samozvani stručnjaci svojevremeno saopštili da nisu za prvi tim, danas su među najtraženijim fudbalerima na ovim prostorima, i klub sa Banovog brda namerava da to dobro naplati. Ni njima dvojici to ne smeta, raduju se odlasku u inostranstvo.


- Mislim da smo ovim trofejom i pobedom nad Partizanom zapečatili karijeru u Srbiji. Vreme je za selidbu napolje i voleo bih da Draža i ja odemo u paketu u neki novi klub. Treba da rešimo egzistenciju i nadam se da ćemo i dalje igrati i živeti zajedno. Nikada se nismo odvajali, još od maminog stomaka, pa do danas, stalno smo cimeri - ističe Slavoljub Srnić, heroj finala Kupa.

„Brđani“ su znali da proslave prvi trofej u  istoriji kluba

„Brđani“ su znali da proslave prvi trofej u istoriji kluba


Momci koji su rodom iz Bogosavca nadomak Šapca ugostili su nas juče u svom malom stanu na Čukarici. Iako mamurni od slavlja prethodne noći, otvorili su dušu i ispričali nam da jedino žale što ovaj uspeh nisu ostvarili sa Zvezdom, u kojoj su ih se olako odrekli u leto 2013. godine.

- Nemamo šta da krijemo, obojica volimo crveno-bele više od svega i niko nam u Čukaričkom ne zamera što to javno govorimo. Žao nam je što nismo uspeli da napravimo karijeru na „Marakani“, ali ima vremena da ostavimo traga, možda jednoga dana, nakon što se dokažemo u inostranstvu. Mislim da Zvezda u ovom trenutku teško može da nas kupi. Preskupi smo za nju. Jedino ako uskoro ne dođe neki šeik i donese im velike pare, tada bismo mogli - napominje Dragoljub Srnić.

Slavoljub dan započinje uz omiljeni list

Slavoljub dan započinje uz omiljeni list | Foto: Marko Metlaš


Za uspon njihove karijere najzaslužniji je sadašnji trener Vladan Milojević, koji ih je doveo iz Zvezde i kome su posvetili trofej pobednika Kupa. Zanimljivo, iako ih je trenirao ukupno tri i po godine, sjajni stručnjak ih i danas teško raspoznaje.
- Vladan je genijalan trener i dobar čovek. I dan-danas je majstor fudbala - uglas poručuju Srnići.

Volkov nam čestitao na splavu!


Trofej u Kupu slavio se do juče rano ujutru među „brđanima“. Posle brčkanja sa peharom u džakuziju na „Marakani“, usledila je večera u klupskom restoranu, a zatim i odlazak na jedan poznati beogradski splav, gde se slavilo do rane zore.
- Bilo je tamo dosta fudbalera Partizana. Eto, vodili smo borbu 90 minuta, ali na splavu smo bili svi zajedno, đuskali smo i pili. Njihovi igrači Volkov i Džigi Ninković su nam najnormalnije prilazili i čestitali na pobedi. Nije bilo tenzije ni teških reči - otkrivaju Srnići.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP