Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POČELO JE POČELO

Saopštenje FK Partizan: Sudija nas pokrao!

Autor: M.R | 01.03.2015 - 17:30:00h | Komentara: 2

“Očekujemo adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS” - piše u zvaničnom saopštenju tima iz Humske.

FK Partizan

FK Partizan | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Samo dva kola prolećnog dela prvenstva bilo je potrebno za premijerno saopštenje i žalopojku jednog od večitih rivala. Prvi se oglasio Partizan. Čelnici crno-belih smatraju da je tim iz Humske oštećen u duelu 17. kola JSL sa Radničkim iz Niša.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Sekretarijat Upravnog odbora FK „Partizan“ održao je, uz prisustvo trenera i tima, sednicu na kojoj su analizirani nastupi ekipe u prva dva kola prolećnog dela sezone Jelen Super lige Srbije.
Konstatovano je nezadovoljstvo prikazanim igrama, a naročito ostvarenim rezultatima. Pored ispoljenih slabosti na rezultatski podbačaj u jučerašnjoj utakmici uticala je i sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao igrač FK Partizan Petar Grbić. FK Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli.
Sekretarijat Upravnog odbora iskazao je puno poverenje igračima i članovima stručnog štaba uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja. Opšte je mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, osvajanje „duple krune“. U tom pravcu postoji puno jedinstvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog delokruga rada, dati maksimum svojih mogućnosti za osvajanje trofeja prvenstva i Kupa Srbije”.
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Merajklija Vreme: 02.03.2015 09:40h

    Tole lopove!!

  • kondor 009 Vreme: 02.03.2015 14:58h

    Nije sudija ostetio Partizan njega je ostetila nova uprava , ako se Partizan vadi na jednu gresku sudije , onda je to propast Partizana . Njih je nova uprava ostetila prodajom najboljeg strelca JSL i to u zadnji trenucima prelaznog roka . To su namerno napravili tako da ne mogu kupiti bar jednog dobrog napadaca . Podigli kredit i dali Zemunel pod hipoteku , kredit nece vratiti tako da Partizan ostaje i bez svoga rasadnika mladih talenata . Ova uprava da ima i malo stida i obraza podnela bi bezuslovnu ostavku , ali imaju obraz debeo kao djon , nece otici dok ne odrade posao . Upravu koju cuva zandamerija za vreme utakmice i jos gospoda izjave da se nikoga ne stide i ne boje . Sta radi zandamerija cuva mafijase . to moze samo u srpskom fudbalu -

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP