Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! ZAVIRIO U NOVI DOM MARKA ŠĆEPOVIĆA NA GLIFADI

Šćepadopulos uživa u gajbi od 300.000 evra!

Autor: M. Grujić | 29.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Marko Šćepović je uspeo da za samo mesec dana preokrene život i već u prvoj zvaničnoj utakmici za Olimpijakos pokaže da će biti veliko pojačanje grčkog šampiona.

Napustio sam  moj voljeni  Partizan na  ne baš sjajan  način, ali šta  je - tu je

Napustio sam moj voljeni Partizan na ne baš sjajan način, ali šta je - tu je | Foto: Marko Metlaš

Bivšem napadaču Partizana prija život u Atini sa devojkom Miljanom
u skupom stanu od 150 kvadrata koji mu je obezbedio Olimpijakos

Visoki napadač se ovog leta našao na stubu srama u Partizanu, izgubio je i status reprezentativca Srbije, ali očigledno je da novi život u Atini sada pozitivno utiče na sve popularnijeg Šćepadopulosa, jer konačno može da zasija i pokaže šta ume.


Marko Šćepović živi kao car u prestonici Grčke, u stanu kakav bi svako poželeo. Od kluba je odmah dobio na korišćenje luksuznu gajbu na Glifadi, u prelepom kraju grada na moru, u komšiluku u kome mu šetaju milioneri i saigrači iz Pireja.

Luksuz: Dnevna  soba Markovog stana

Luksuz: Dnevna soba Markovog stana

Olimpijakos je za novajliju obezbedio vilu od čak 150 kvadratnih metara, sa super bazenom, koju, prema podacima sa interneta, plaća oko 2.000 evra mesečno. Mi smo pronašli i da takav stan u ovom kraju Atine košta oko 300.000 evra, pa je jasno da je Šćepoviću upala sekira u med.
Ali, sve ide u rok službe kako bi bilo po volji Srbinu, koji nam je dopustio da zavirimo u njegovu ekskluzivnu gajbu.

Veliki TV na zidu  za video-igrice  dušu dao

Veliki TV na zidu za video-igrice dušu dao


- Sa mnom je tu i devojka Miljana i to mi mnogo znači. Već sam se navikao na grad i novi život, odlično se snalazim i poznajem svaki deo Atine. Nije mi čak potrebna ni navigacija u kolima - kaže kroz smeh Marko Šćepović, koji je dobio na korišćenje i klupski “pežo” kako bi lakše stizao na treninge i utakmice.

Sve ružno što se dešavalo Marko je ostavio u Srbiji i već na debiju za Olimpijakos, u kupu, za samo 45 minuta postigao je dva gola u pobedi nad Fokikosom (5:1).

- Sve je vrhunski u ovom klubu i oko njega, tačno kako mi treba. Stigle su i prve čestitke od porodice, najboljih drugara, ali i bivših saigrača. Rekao sam još pre da sam morao da napustim moj voljeni Partizan na ne baš sjajan način, ali šta je - tu je - ističe Šćepović, koji ne želi da se vraća na famozni incident sa skidanjem kapitenske trake s ruke.

Fina bazeniška da se Marko ponekad bućne

Fina bazeniška da se Marko ponekad bućne


U špicu Olimpijakosa najveća konkurencija su mu reprezentativac Grčke Mitroglu i slavni Havijer Saviola.
- Oni su pre svega sjajni saigrači, pa tek onda konkurenti - kaže Šćepović i poručuje da bi voleo da se vrati među “orlove”.

- Ako budem igrao kako znam, siguran sam da ću dati dosta golova ovde. Respektujem mnogo selektora Mihajlovića i on najbolje zna koga treba da zove u reprezentaciju, tako da će on sam odlučiti da li sam zreo za povratak - zaključio je Šćepović.

Stefan će svuda da pogađa!


Markov brat Stefan Šćepović postao je legenda Sportinga iz Hihona pošto je postao prvi igrač koji je na pet uzastopnih utakmica postigao bar po gol.
- Stefan je veliki strelac i, gde god da ode, davaće golove. Očekujem od njega još mnogo pogodaka zato što znam da može i mnogo bolje od ovoga. Bilo bi lepo kada bismo se takmičili ko će biti bolji strelac - rekao je uz osmeh Marko Šćepović.

Poslednji komentari
  • Zoky Vreme: 29.09.2013 11:27h

    Sa'će Kimi da dođe da mu oduzme gajbu. Pardon, ovaj će sam da mu da...

  • Komsija Vreme: 01.10.2013 11:43h

    Lepo je procitati kada nasi mladi imaju dobar prijem i rezultate u inostranstvu, bez obzira o kojoj oblasti zivota i zanimanju je rec. Nije lako napolju biti odvojen od porodice, tako da je devojka, neki prijatelj u prolazu iz Srbije i sl. uvek neko ko Vas puni energijom... Svako dobro Marku i Miljani, nadam se da ce ih Grcka klima i dobri rezultati jos zbliziti...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP