Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PESNIČENJE

Šćepović u klinču sa Mitrovićem!

Autor: M. Zdravković | 28.04.2013 - 23:28:00h | Komentara: 0

Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović, fudbaleri Partizana, potukli su se međusobno na treningu crno-belih u petak!

Počeo i on  da pravi  probleme:  Marko Šćepović

Počeo i on da pravi probleme: Marko Šćepović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Šćepović zbog ovog incidenta nije putovao sa ekipom na jučerašnji meč u Novi Pazar, a svedoci incidenta, koji su se zatekli na treningu, tvrde da su saigrači jedva uspeli da ih razdvoje, što dovoljno govori o tome kakvo rasulo vlada u taboru petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Buran  temperament:  Aleksandar  Mitrović

Buran temperament: Aleksandar Mitrović | Foto: Marko Metlaš


U Zvezdi bile već dve tuče ove sezone!


Eto, donedavno je na „Marakani“ bio običaj da se pesnicama rešavaju sporovi i nesuglasice, ali se taj način komunikacije, izgleda, preselio i u komšiluk.
Podsetimo, u septembru 2012. godine Eli Babalj i Natanijel Asamoa pošibali su se na treningu Zvezde, posle čega su nekoliko dana obojica bili udaljeni iz tima. Još jedan fizički sukob, doduše, zvanično nepotvrđen, desio se u januaru ove godine, kada je predsednik crveno-belih Dragan Džajić nasrnuo na potpredsednika Zvezde Nebojšu Čovića.

Do incidenta je došlo kada je Lazar Marković malo oštrije startovao nad Markom Šćepovićem, koji je burno reagovao i skočio na Markeca. Mitrović je prvi pokušao da ih razdvoji, posle čega su viđene mučne scene.

Dvojica temperamentnih napadača su ušli u toliko jak verbalni i fizički obračun da su ostali saigrači jedva uspeli da ih zaustave. Sevali su udarci i psovke na obe strane, a sve je trajalo nekoliko minuta.


Očevici tvrde da je celu situaciju bilo teško i mučno gledati, a šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović je posle incidenta odlučio da Marka Šćepovića ohladi i ne povede ga u Novi Pazar na važno gostovanje crno-belih.

„Ne pevaj sa njim,  nabodi ga“

„Ne pevaj sa njim, nabodi ga“ | Foto: Marko Metlaš


U Partizanu su juče potvrdili da je došlo do sukoba dvojice pomenutih igrača, ali, očekivano, negiraju da je bilo tuče, koja nam je potvrđena iz više izvora.
- Tuče nije bilo. U pitanju je uobičajena situacija na treningu, a Mitrović i Šćepović su imali samo verbalni duel, bez fizičkog kontakta i udaraca - istakao je portparol Dragan Velanac.

Očigledano da su u Humskoj nervozni, jer se Zvezda opasno približila i već nekoliko nedelja se poprilično uzdrmao tron vladajućem šampionu Srbije.

Trener tvrdi: Obična čarka!

Izostanak Marka Šćepovića sa jučeršnjeg meča trener Partizana Vladimir Vermezović opravdao je tvrdnjom da reprezentativac Srbije “nije bio pravi na treninzima tokom nedelje”.
Tuča Mitrovića i Šćepovića za trenera crno-belih ne postoji.
- Nije se desilo ništa strašno. Obična čarka tokom igre na skraćenom terenu. U žaru borbe došlo je do verbalnog obračuna i psovki i tu se sve završilo – tvrdi Vermezović.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP