Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LEGENDARNI FUDBALER SE POLAKO OPORAVLJA

Šele ustao iz kreveta!

Autor: M. Zdravković | 30.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Miloš Šestić (58), legendarni fudbaler Crvene zvezde, u stabilnom je stanju. Šele je već treći dan hospitalizovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ nakon srčanih problema, a juče, kada ga je „Alo!“ posetio u bolnici, bio je na nogama, spreman za razgovor.

Reči doktora  Đukanovića su me umirile Vinka Šestić

Reči doktora Đukanovića su me umirile Vinka Šestić

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije će i u narednom periodu biti podvrgnut ispitivanjima, jer su najnovije analize krvi pokazale određene probleme i sa jetrom, ali je optimista, jer zna da se nalazi u dobrim rukama uvaženog kardiohirurga doktora Boška Đukanovića.


Hvala svima koji se javljaju!


Dok smo razgovarali sa Šestićem, prekinuo nas je zanimljiv telefonski poziv. Na liniji je bio Kruševljanin Zoran Simović (60), legendarni golman Napretka i splitskog Hajduka.
- Zove me Simke, čuo je šta se desilo, poručuje mi da se držim. Svi redom zovu, zabrinuti su. Hvala im od srca - poručuje Šestić.

- Ne plašim se, mislim i nadam se da je najgore prošlo. Kao što vidite, ustao sam iz kreveta malo, bio sam i kod doktora na kafi malopre, prošetao sam se, tako da mi je malo bolje. Ipak, videćemo šta će narednih dana reći drugi rezultati. Moraće da mi urade koronarografiju. Ne žurim, u dobrim sam rukama, dobio sam tolike utakmice u karijeri, moram i ovu - uverava nas Miloš Šestić.

Legendarnog fudbalera svakodnevno posećuju članovi porodice i prijatelji, a juče smo se u isto vreme zadesili u poseti zajedno sa njegovom suprugom Vinkom, koja veoma emotivno prolazi kroz Šeletovu borbu, što nam je sama otkrila.

Institut na Dedinju  u kojem je Šestić  hospitalizovan

Institut na Dedinju u kojem je Šestić hospitalizovan | Foto: Vladimir Živojinović


- Da sam zabrinuta za Miloša, jesam, i to mnogo. Srce je to, ali opet, umirile su me reči doktora Đukanovića, koji veruje da sve može dobro da se završi i da moj suprug može da se oporavi. Nadam se da hoće, jer znam da je borac, celoga života je to bio - kaže za „Alo!“ Vinka Šestić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP