Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LIGA ŠAMPIONA

ŠESTICA ČELSIJA
samo Pirova pobeda!

Autor: Dražen Ostojić | 05.12.2012 - 23:44:00h | Komentara: 0

Rafa Benitez zabeležio je prvi trijumf otkako je došao na klupu Čelsija, ali demoliranje Nordsjilanda (6:1) za njega i "plavce" predstavlja samo Pirovu pobedu.

Čelsi - Nordsjiland

Uzalud pogađao mrežu Danaca: Tores postiže jedan od dva svoja gola | Foto: AP

Do sinoć aktuelni šampion Evrope se uprkos sjajnoj fudbalskoj predstavi protiv Danaca orpstio od odbrane "ušatog pehara", jer ni sa nova tri boda nije uspeo da prestigne Juventus i/ili Šahtjor.
Dva gola Toresa i po jedan Mate, Luiza, Oskara i Kejhila, ispostavilo se na kraju, bila su dovoljno samo za Ligu Evrope (čast Dancima odbranio je Džon). U drugom meču E grupe Šahtjor i Juventus nisu namestili nerešeno, kao što se "očekivalo". "Stara dama" je slavila autogolom Kučera i sa prvog mesta se plasirala u nokaut fazu.
F GRUPA
Najmanje neizvesnosti sinoć je bilo u F grupi. Bajern i Valensija su još ranije obezbedili prolaz dalje, ali ih to nije omelo da slave i u poslednjem kolu grupne faze. Na "Alijanc areni" Bavarci su tukli BATE Borisov sa 4:1, a Valensija je kao gost bila bolja od Lila - 1:0. U Ligu Evrope idu Belorusi.
G GRUPA
Lisabon tuguje! Benfika je bila daleko bolji rival od Barselone u Kataloniji, ali su mreže mirovale na "Nou Kampu" - 0:0. Ovaj rezultat oberučke je prihvatio Seltik, koji je trijumfom u Glazgovu nad Spartakom iz Moskve (2:1) pretekao "orlove" i prošao dalje. Ako im je za utehu, fudbaleri Benfike igraće Ligu Evrope.

Seltik - Spartak Moskva

Provukli se: Radost fudbalera Seltika | Foto: Reuters

H GRUPA
Grupa iznenađenja! Kluž je golom Alberta utišao "Old Traford" i slavio na gostovanju Mančester junajtedu (1:0), ali Rumuni su na kraju ipak plakali. Preokretom u Portugalu protiv poslednjeplasirane Brage (2:1), Galatasaraj je zadržao drugo mesto i plasman u prvu eliminacionu rundu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP