Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

CRVENA ZVEZDA

Šestko stiže na minus šest?!

Autor: | 03.12.2012 - 07:55:00h | Komentara: 1

Radna grupa Crvene zvezde nije prihvatila ostavku Aleksandra Jankovića, ali je pitanje dana kada će klub promovisati novog trenera. Naime, u toku su pripreme za sporazumni raskid ugovora, ali i pregovori s potencijalnim Saletovim naslednicima. Kako sada stvari stoje, najbliži užarenoj klupi na „Marakani“ je Ilija Petković.

Iliju Petkovića na „Marakani“ vide kao spasioca

Iliju Petkovića na „Marakani“ vide kao spasioca | Foto: A. Dimitrijević

Bivši selektor Srbije i Crne Gore ima najveću podršku među članovima Radne grupe, veću od Milovana Rajevca, Miodraga Božovića, Ivana Jovanovića i Gorana Đorovića.


- Čujte, ružno bi bilo da ja pričam o tome. Nikada sebi nisam pravio propagandu, niti sam se sladio tuđim mukama. Aleksandar Janković je podneo ostavku, ali još zvanično nije otišao. Zaista je još rano da komentarišem bilo šta, tim pre što me niko nije zvao iz Zvezde - izjavio je za „Alo!“ Ilija Petković.

Prošlost: Aleksandar Janković

Prošlost: Aleksandar Janković | Foto: FoNet

Petko se i ranijih godina pominjao kao mogući trener Crvene zvezde, međutim, stiče se utisak da je sada najbliži poslu na „Marakani“, tim pre što je on i želja Dragana Džajića.


- Ja znam da bi mnogi voleli da me vide na mestu trenera Crvene zvezde, ali uvek se priča da sam blizu „Marakane“, pa na kraju neko drugi bude trener. Zaista ne bih voleo da sada pričamo o tome - završio je Petković.

Na pomen Petkovića mnogi pomenu njegov neslavni nadimak Šestko, a juče se rodila i nova šala - Šestko stiže na minus šest.

Moraće da se probude na proleće: Fudbaleri Crvene zvezde

Moraće da se probude na proleće: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: M. Metlaš

- Stvarno ne znam ko će nam biti trener u prolećnoj sezoni. Znam samo da smo se propisno obrukali ove jeseni i da ćemo morati debelo da se iskupimo za prethodne poraze. Verujte mi, pre povratka u Zvezdu nisam ni slutio da će sve ovako ispasti. Ubeđen sam da niko nije očekivao da ćemo biti ovoliko loši i zaista nemam odgovor na pitanje zašto je to tako. Teško mi je, mnogo se loše osećam - izjavio je kapiten crveno-belih Nenad Milijaš nakon jučerašnjeg oproštajnog sastanka sa Aleksandrom Jankovićem.


Mladi trener najpre je zakazao konferenciju za medije za danas u podne, a onda je svoje obraćanje javnosti odložio za neki drugi dan.

- Sve ide svojim tokom, po hijerarhiji. Sada smo razgovarali sa igračima, njima je počeo odmor. Razgovaraću s Radnom grupom, a onda ću se obratiti i medijima - bilo je sve što je Janković juče hteo da kaže po izlasku iz svlačionice.

Darko Lazović

Darko Lazović | Foto: A. Dimitrijević

Lazović rekao „večno zbogom“?
Fudbaleri Zvezde dobili su voljno do 9. januara, a pojedinci se, po svemu sudeći, ni tada neće pojaviti na “Marakanu”. Naime, za Darka Lazovića se sve glasnije priča da mu je meč s Vojvodinom bio poslednji u dresu Crvene zvezde. Navodno, Lazović će biti prodat u predstojećem zimskom prelaznom roku, a nije isključeno da će za njim krenuti i Boban Bajković, Nikola Mikić, Kadu, Filip Kasalica...

Poslednji komentari
  • draza Vreme: 03.12.2012 12:58h

    Aleksandru Jankovicu ne fali ama bas nista, ni znanja, ni ponasanja, covek je na mestu, e sad drugo je to sto se nekom moze da radi sta hoce, a hoce, pa ce dovesti deda Iliju da jos malo usicari ako moze. A i ovi drugi koji su na listi da "pomognu" Zvezdi nisu nista narocito. Najbolje bi bilo da je Jankovic ostao i dalje, a da se resavaju druge stvari, narocito one o kojima je on govorio na konferenciji za novinare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP