Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ADIO

"Silovanje" i padanje u nesvest: Maikon šutnut iz reprezentacije Brazila!

Autor: Blic | 08.09.2014 - 21:21:00h | Komentara: 0

Brazilski fudbaleri opustili su se više nego što treba posle trijumfa nad Kolumbijom (1:0) u prijateljskom meču, trio Maikon - Oskar - Elijas izašao je u grad, previše su popili, a epilog je izbacivanje Maikona iz reprezentacije.

Maikon

Maikon izbačen iz reprezentacije Brazila!| Foto: ALO!

Domaćin letos održanog Mundijala potvrdio je da je iskusni bek završio karijeru u nacionalnom timu, ali nije naveo razlog, dok brazilski mediji bruje o nesvakidašnjem slučaju.
U pitanju je grubo kršenje discipline, ili malo više od toga. Tokom noćnog provoda u Majamiju, u kom su popili veće količine alkoholnih pića, Elijas je navodno pao u nesvest, a sva trojica su izbačena iz kluba, piše "Ole do Brazil".
To im nije bilo dovoljno, već je Maikon rešio grubo da se našali sa sunarodnikom i u rektum mu stavio ljutu papričicu pomešanu sa kondenzovanim mlekom, i ujutru ga ubedio kako je bio silovan, navodi isti izvor.
Takođe, Maikon je uspeo da ga ubedi da se to dogodilo kada je Elijas pozvao četiri momka sa njim u toalet. Brazilski vezista nije mogao da se seti detalja od te večeri i požalio se selektoru Dungi, te tražio pomoć lekara u reprezentaciji, a ceo slučaj izazvao je neverovatnu pažnju i došao čak do policije.
Kada je shvatio da je neslana šala otišla predaleko, 33-godišnji Maikon je priznao da je on kriv za sve, što ga košta daljeg igranja za Brazil, za koji je do sada upisao 76 nastupa.
Inače, fudbaleri Brazila se nalaze u SAD, jer u noći između utorka i srede (02.30 po našem vremenu) igraju prijateljski meč sa Ekvadorom

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP